Muži FbC Jazzmanů Žatec proti nejlepším nepřekvapili

13.01.2018 17:42

V sobotu 13. ledna pokračovala dalšími koly regionální liga mužů. Tentokrát na žatecké muže čekali dva nejlepší soupeři soutěže. FBC Bestie Česká Lípa B a FLORBAL JABLONEC. Již podle papírových předpokladů, bylo zřejmé, že Žatec v těchto zápasech může jen překvapit.

Žádné oslavy se nekonali a Jazzmani v prvním zápase proti nejlepšímu celku prohráli 6:4. Nadějný výsledek, ale sebral žateckým moc sil, které pak chyběly ve druhém utkání. Hned pokračující utkání skončilo debaklem 9:0 pro FLORBAL JABLONEC, který žateckým hráčům nedovolil dát ani jednu branku.

Jazzmani se potácejí na hraně propasti, která znamená sestup do nižší soutěže, protože po polovině soutěže jsou na posledním místě se 3. body a ztrátou 6. bodů na udržení se v lize. Začátkem nového roku přišli do týmu změny a to v podobě dvou kvalitních posil, které nastoupí již na dalším dvouutkání. Král střelců Marek Smištík se pomalu zotavuje z hrůzostrašného zranění ruky a dále Ondřej Vít, který se rozhodl Jazzmanům pomoci v bojích o udržení se v lize. Tito dva hráči budou v nadcházejících utkání doslova klíčový, protože v předchozích ročnících se postarali o 80 % branek mužstva.

Další ne méně důležitá změna je, že do trenérského křesla dosedl Tomáš Votava, který se postará o implementaci systému a koordinaci hry, tak aby se Florbal Žatec udržel v soutěži.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode