Žatec míří do světa

24.02.2019 12:44

Je tomu již řadu let co se Žatec pravidelně účastnil největšího florbalového turnaje na světě, který se konal a stále koná v hlavním městě České republiky. Vždy platilo a stále jistě platí, že jen na tomto turnaji dokáže hráč srovnat své herní dovednosti s jinými týmy, než jen FbC Kotěhůlky nebo FbC Blažim.

Mezinárodní turnaj byl vždy určitou odměnou pro hráče a byla to ta část sezóny, na kterou se každý Jazzman těšil a vždy maximalizoval své úsilí na tomto turnaji. I když to mnohdy nepřineslo kýžené výsledky, ale na závěr turnaje se vždy konstatovalo, že to stálo za to. Mezinárodní turnaj nabídne tolik pozitiv, že hráč účastnící se na tomto turnaji, čerpá z těchto zkušenosti po celý zbytek sezóny a vzpomínky? Ty jim nikdo nikdy nesebere.

Právě z těchto důvodů se management snaží o znovu ožití této tradice. Pro letošní rok jsme na největší mládežnický turnaj na Světě přihlásili dvě kategorie (B13 a B17) s tím, že budeme chtít, ať si pocit účasti na turnaji, prožije co největší počet hráčů (bavíme se o počtu až 20 hráčů na kategorii).

Bude to nejenom odměna za dlouholetou dřinu na trénincích, ale možnost prožití úplně něčeho nového. Konfrontace s hráči z jiného kontinentu, možnost vidět nejlepší hráče ve hře, kdy zmateně pobíhá 20 hráčů za dírkovaným nesmyslem. Dáme dětem to, co ještě nikdy nedostali a jistě tím prohloubíme jejich přání, potřeby a očekávání.

Prague Games 2019 je připraven na Žatec.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode