Z Mostu vítězství nad Lípou pro starší žáky

19.11.2018 19:02

V sobot 17.listopadu se odehrál již pátý  turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků ve florbale. Tentokrát Jazzmani zajížděli do nedalekého Mostu, kde se utkali s Lovosicemi, domácím Mostem a Českou Lípou.

 

FbC Jazzmani Žatec : ASK Lovosice LFP 0:7 (0:3,0:4)

Zápas začal lépe pro soupeře, který se hned z první větší šance ujal vedení. Do konce první půle Lovosičtí díky lepšímu pohybu na hříšti a především herní převaze přidali další dvě trefy. Po přestávce Jazzmani začali být aktivnější, ale soupeř opět kontrolovat hru a dokázal potrestat několik chyb v žatecké obraně a zaslouženě přidal další čtyři zásahy.

 

FbC Jazzmani Žatec : FBC Vipers Most 2:4 (0:1,2:3)

Vstup do utkání opět Jazzmanům nevyšel. Soupeř se ujal vedení hned po třiceti vteřinách hry a jednobrankové vedení si udržel až do přestávky. V druhém dějství už začali střílet branky obě mužstva. Most nejprve navýšil svůj náskok na což Jazzmani dokázali rychle odpovědět. Soupeř ale opět využit nedůraz žatecké obrany a opět odskočil na rozdíl dvou branek. Jazzmani opět dokázali snížit a snažili se o vyrovnání, ale v závěru zápasu Most i trochu se štěstím vsítil rozhodující branku a zvítězil.

Branky : 2 Škvaro

 

FbC Jazzmani Žatec : FBC Šlunkovsko Česká Lípa  3:2   (2:1,1:1)

První půli zápasu tentokrát vyhráli Jazzmani, když se ujali vedení a dokázali si vytvořit řadu šancí. Soupeř sice dokázal vyrovnat, ale poslední slovo než se šlo na přestávku měli Jazzmani.

V druhé půli zápasu Lípa dokázala využít své šance k vyrovnání, ale minutu před koncem utkání dokázali žatečtí urvat vítězství pro sebe díky důrazu před soupeřovou bránou a zvítězit.

Branky : Dyrynk, Šůs, Škvaro

 

Hodnocení trenéra : V prvním zápase byl soupeř lepší a my jsme byli všude pozdě. Ve druhém zápase už to byl vyrovnaný souboj, soupeř sice měl více ze hry, ale na šance to bylo vyrovnaná a vyhrát mohli oba týmy. Poslední zápas jsme zahráli z těchto tří asi nejlépe a zaslouženě jsme vyhráli.

Sestava : Bolha, Pintr,- Šůs(1+1), Dyrynk(1+0), Škvaro(3+1), Kučera(0+1), Hotový, Dědek, Bešík(0+1), Hnízdi, Kelner, Modroczki,  Hoblík, Hrabačka, Žitný

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : David Šůs

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode