Vítězná vlna týmu přípravek pokračuje

02.11.2015 21:19

Na turnaj do Ústí nad Labem žatecká přípravka musela dne 1.11. odjet pouze s  jedním družstvem, místo obvyklých dvou. Bylo to z důvodu velké marodky a plánovaných prázdnin rodičů se svými ratolestmi. Tým Black poskládaný ze dvou týmů věstil úspěch. Gólmani jeli dva ze tří a tudíž měli možnost si hodně zachytat. V první půli zápasu chytal vždy Dany Cilc a ve druhé Šimon Štastný.

Na úvod turnaje jsme nastoupili proti týmu Florbal Chomutov složeného z jirkovké přípravky. Proti tomuto týmu jsme neměli žádné zkušenosti a trochu jsme se ho báli. První poločas byl zahřívací a plný nepřesností – hra nebyla hezká. Výsledek byl v tu chvíli už 4:2 pro nás. Po přestávce plné trenérských instrukcí a rad se hra zlepšila a kluci si lépe začali hlídat své pozice a sem a tam již byli vidět přihrávky útočníků přes obránce.

FbC Jazzmani Žatec 9 : 4 Florbal Chomutov

Druhý zápas proti týmu podbořanských Tuleňů začal opět nepřesně. Vstřelili jsme rychlý gól, který nám soupeř ihned vrátil. Skoro celý poločas pak kluci nemohli překonat skvěle chytajícího gólmana. Během chvilky na něj letělo pět střel. Pár sekund před sirénou se nám zadařilo a tedy 2:1 pro nás. O přestávku kluci dostali čočku za hru. A opět jsme se domluvili, že budou útočnici přihrávat přes obránce, aby nehráli do plných. Vlétli jsme na soupeře takovým způsobem, že celé střídání jsme ho nepustili k balónku. V tu chvíli začali fandit rodiče a celou halou bylo slyšet jen Žatec, Žatec....Kluky to vyburcovalo tolik, že přihrávky byli už jen přesně na hokejku a konečný výsledek byl jasně pro nás.

FbC Jazzmani Žatec 9 : 2 Tuleni Podbořany

Poslední utkání proti SK Dubí bylo velice dramatické a pro nás velmi poučné. V soupeřově týmu byla čtyři děvčata o hlavu a o ramena větší než naši kluci. Hned ve druhém střídání, kdy Péťa Odenthal dostal čisté rameno od hráčky soupeře, jsme zjistili, že to bude trochu bolet. Kluci však byli stateční a nebáli se jich a pak přesnou kombinační hrou zaslouženě vyhráli i v tomto dramatickém zápase.

FbC Jazzmani Žatec 6 : 4 SK Dubí

Na začátku turnaje jsem klukům říkal, že nebudeme hrát na výsledek, ale na krásu. V neděli dokázali, že to umí a na tom budeme stavět i další tréninky. Úspěchem je, že zachytali skvěle oba gólmani, kdy si Šimon Šťastný odbyl svou ligovou premiéru. A ještě jednou díky rodičům za skvělou atmosféru v ústecké hale.

Sestava: Cilc Daniel, Šimon Štastný ( 0+1 ), Wágner Alexandr ( 11+0 ) Pernet Radim ( 2+2 ), Čučvara Pavel ( 3+1 ), Fiedler Martin ( 2+1 ), Odenthal Petr ( 4+0 ), Braun Denis, Houška Marek, Vejvoda Jakub ( 1+1 ).

Trenér

Jan Galló

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode