V sobotu na programu starší žáci a elévové

21.10.2023 14:59

Připravte se na vzrušující sobotní florbalový zážitek! V sobotu 21. října nás čekají turnaje starších žáků a elévů, kteří se těší na sportovní souboje s týmy z okolních měst.

Starší žáci vs. FD Teplice B, Mocní Tuleni Podbořany

Starší žáci budou mít ruce plné práce, když se postaví proti týmům FD Teplice B a Mocní Tuleni Podbořany. Očekává se tvrdý boj na hřišti, kde se naši hráči budou snažit dosáhnout vítězství a získat důležité body pro svůj tým. Bude to výzva, ale naši starší žáci jsou připraveni dát do toho vše.

Elévové vs. SK Dubí, 1. FBC DDM Děčín IV White, SK Bivoj Litvínov Yellow

Elévové se rovněž připravují na svůj turnaj a budou čelit týmům SK Dubí, 1. FBC DDM Děčín IV White a SK Bivoj Litvínov Yellow. I přes svou mladší věk a méně zkušeností, budou naši elévové usilovat o co nejlepší výkony na hřišti. Jejich odhodlání a touha hrát florbal jsou nepřehlédnutelné a věříme, že přinesou našemu klubu hrdost.

Sledujte nás v sobotu, abyste podpořili naše týmy na jejich cestě za úspěchem. Nezapomeňte si přinést povzbuzující pokřiky a energii, kterou budou naši hráči potřebovat na hřišti. Držíme palce všem hráčům a těšíme se na vzrušující turnaje!

JAZZ, JAZZ, JAZZMANI!

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode