V neděli 18. ledna hráli elévové v Ústí nad Labem.

21.01.2015 15:36

Elévci porazili Litvínov
 
V neděli18. Ledna se v ústecké hale na Severotuku odehrála další kola ústecko-liberecké ligy elévů. 
 
FbC Jazzmani Žatec : FBC DDM Kadaň Red 3:4 (1:2, 2:2) 
 
V prvním zápase turnaje narazili žatečtí elévce na družstvo z Kadaně .Od začátku zápasu byla hra obou týmu vyrovnaná, jako první se trefil soupeř a netrvalo dlouho a svůj náskok navýšil na rozdíl dvou branek. V závěru první půle se ale Jazzmanům podařilo díky důrazu před soupeřovo brankou snížit na rozdíl jediné branky. Po přestávce si obě mužstva vytvářela velmi slibné šance a přidala po dvou úspěšných trefách. A tak zápas končil hubeným vítězstvím Kadaně. 
 
FbC Jazzmani Žatec : SK Bivoj Litvínov 4:3 (3:0, 1:3) 
 
V druhém zápase nastoupili žatečtí proti Litvínovu. První část zápasu vyšla jazzmanům na výbornou, když dokázali využít své šance a celkem třikrát překonat litvínovského brankáře. V druhé části zápasu, ale i soupeř ukázal, že florbal hrát umí a úspěšně potrestal špatnou rozehru žateckých a snížit. Jazzmani, ale dokázali svůj náskok ještě navýšit a závěr zápasu si pohlídat a dotáhnout ho do vítězného konce. 
 
FbC Jazzmani Žatec : Florbal Ústí Kosatky 1:12 (1:6 , 0:6) 
 
Ve třetím zápase dne nastoupili elévci proti jednomu z nejsilnějších soupeřů soutěže . Od prvních minut zápasu ukázali ústečtí, kdo bude na hřišti pánem a jak v první, tak i v druhé části zápasu nastříleli po šesti brankách a zaslouženě vyhráli. 
 
FbC Jazzmani Žatec : Florbal Ústí Rejnoci 2:5 (2:2 , 0:3) 
 
V posledním zápase čekal na Jazzmani opět silný soupeř. Druhý tým Ústí. Rejnoci se sice rychle ujali dvoubrankového vedení, ale žatečtí poučeni z chyb z předešlého zápasu dokázali do konce první části dvěmi trefami vyrovnat a místy i soupeře přehrávat. Po přestávce pokračoval na obou stranách bojovný florbal, který se především líbil divákům, kteří oba týmy hlasitě podporovali. O vítězství rozhodli i trochu šťastné branky Rejnoků, kteří se po přestávce prosadili třikrát. Žateckým tam i přes velké šance nic nepadlo, ale předvedli velmi vyrovnanou partii proti velmi silnému soupeři. 
Branky
Hnízdil, 4x Růžek, 3xHalíř, Dyrynk, 
Sestava
 
Pintr- Hotový, Růžek, Halíř, Hnízdil, Kelner, Henych, Dyrynk, Kubínek
 
Trenér a vedoucí družstva:Martin Ligda
 
 
vop 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode