V Chomutově se předvedla nová generace žateckých florbalistů

09.10.2016 20:14

Na nedělní a svůj první turnaj dne 9. října odcestoval tým přípravky žateckých Jazzmanů do Chomutova, kde ho čekala tři náročná utkání.

Celý tým, až na malé vyjímky, je poskládán z hráčských benjamínků, kteří začali hrát teprve od půlky září. Na turnaj se všichni strašně moc těšili a jak rodiče přiznali, už na něj nemohli dospat.

První zápas proti Děčínu začala první formace, jež hned v úvodu dala gól. Další střídání již tak úspěšná nebyla a obdrželi jsme 4 góly. Na závěr poločasu krásný nováčkovský gól vstřelil Pepík Kleindienst. Po poločasové poradě jsme opět vlétli na soupeře a dali 3 góly, soupeř však vsítil branek 6.
FbC Jazzmani Žatec 5:10 1. FbC DDM Děčín 4 white

Další zápas proti obávanému Litvínovu se od samého začátku vyvíjel moc pěkně, kdy i nejmladší hráči si již pěkně začali přihrávat do pohybu. Avšak útočníci soupeře nezapřeli svoji hráčskou převahu a do poločasu Litvínov vedl 4:2. Po nezbytné poradě a vysvětlení si obranných pozic začali Jazzmani pěkně bránit. K tomu se přidali i útočníci a druhý poločas jsme skončili skórem 3:3. Konečný výsledek byl však příznivější pro soupeře.

FbC Jazzmani Žatec 5:7 SK Bivoj Litvínov Black

Dalším a posledním soupeřem pro Jazzíky byl tým z Ústí. Na hráčích již byla vidět únava a s ní se dostavily i dílčí nepřesnosti, které měli za následek prohru.

FbC Jazzmani Žatec 2:6 Florbal Ústí White

Sestava: Botek Jindřich, Braun Denis ( 3+1 ), Eliáš Karel ( 1+0 ), Heinz Jan, Herold Štěpán ( 6+1 ), Janda Jakub, Kimák Jakub ( 0+1 ), Talaváňová Tereza, Týř Šimon, Zeman Bohumil, Kleindienst Josef, Kellner Matouš.

Pár slov trenéra :
Chtěl bych moc poděkovat rodičům, kteří své ratolesti přivedli k nám do klubu, protože je vidět, že nám roste skvělá florbalová generace a hlavně dobrá parta kluků.
Kluci a Terka skvěle bojovali, za což jim patří obrovský obdiv a věřím, že jejich trenér David Šůs z nich bude mít jen radost.
A rodiče ještě poprosím pro další zápasy o větší podporu svých dětí fanděním z tribun. Trumpety a bubny jsou nejlepší

JAZZ….. JAZZ….. JAZZAMANI !!!

Trenér přípravky v zastoupení ,
Jan Galló

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode