Starší žáci vezou z Chomutova jedno vítězství

29.10.2017 16:41

V sobotu 28. října se uskutečnil třetí turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků. Tentokrát se vše odehrálo v Městské Sportovní hale v Chomutově.

Žatečtí florbalisté se díky dosavadním výsledkům dostali až do druhého koše. Za zmínku stojí říct, že v soutěži je celkem košů sedm a vše je rozděleno podle umístění z loňské sezony a momentální výkonosti týmu. Celkem je v této soutěži 29 mužstev, tak že konkurence je opravdu veliká

Bohužel na tomto turnaji se tým musel vypořádat hned s absencí čtyř hráčů základní sestavy a především bez svého kapitána Honzi Říhy.

 FbC Jazzmani Žatec : Tatran Mocní Tuleni Podbořany 2:4 (1:4,1:0)

Soupeř se prosadil hned v úvodu zápasu a Jazzmany přehrával. Netrvalo dlouho a svůj náskok ještě navýšil o další dvě branky. Jazzmani sice dokázali snížit, ale v samotném závaru první půle soupeř opět odskočil na rozdíl tří branek. Po přestávce se hra konečně vyrovnala a Žateckým se podařilo snížit. V závěru zápasu si Jazzmani dokázali vytvořit ještě pár slibných šanci, ale vyrovnat se jim nepodařilo.  Jazzmani si tak připsali první porážku v této sezóně.

Branky : Kuvík,  Volráb, 

FbC Jazzmani Žatec : DDM Dynamo Teplice 4:13 (1:10,3:3)

V druhém zápase dne se Jazzmani museli obejít ještě bez další dvou opor Kuvíka s Dyrynkem, kteří museli vypomoct v házené a na týmu to bylo znát.

Příležitost dostali nováčci, ale v první půli zápasu nefungovalo v týmu Žatce snad vůbec nic.

Dynamo na ně vlítlo a nasázelo jim neskutečných deset gólů do přestávky. Druhá část zápasu se spíš jen už dohrávala a soupeř šetřil síly. Tepličtí tedy zaslouženě vyhráli.

Branky :Hotěk, Halíř, Volráb, Škvaro

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Chomutov  6:3   (4:1,2:2)

V posledním zápase potřebovali Jazzmani zvítězit. Dobrá zpráva byla, že se jim stihli vrátit Kuvík s Dyrynkem do sestavy. Trenér udělal pár změn v sestavě a to co se nepovedlo v předchozích zápasech konečně vyšlo proti Chomutovu.

Hned v úvodu se Jazzmani dokázali prosadit a svůj náskok po několika minutách navýšit díky své aktivní hře v útočném pásmu. Chomutovští sice snížili ale poslední slovo před přestávkou měli opět Jazzmani. Vstup do druhé části vyšel lépe Chomutovu, který snížil a dostal výhody v podobě trestného střílení, ale Žatecky brankář Ali podržel svůj tým a nájezd zneškodnil. Hostům se ke konci zápasu nakonec podařilo vstřelit ještě jednu branku a zdramatizovat tak závěr zápasu, ale Jazzmani dokázali na branku znova odpovědět a v samotném závěru zápasu ještě přidat další.

Jazzmani si tak připsali důležité vítězství nad silným soupeřem.

Branky : 3 kuvík, 2 Hanzlík, Enders,

Sestava : Kloboučník, Ali,- Hrnčiřík, Enders(1+0), Vpeník, Hotěk(1+1), Kuvík(4+0), Volráb(2+1), Hanzlík(2+2), Halíř(1+0), Škvaro(1+0), Karas, Dyrynk

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : Jan Vápeník

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode