Starší žáci v Chomutově bez vitězství

23.09.2018 15:42

V sobotu 22.září se uskutečnil první turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků.

Většina týmu z loňské sezony odešla do dorostu a tak je tým starších žáků kromě tří hráčů kompletně nově sestaven. Většina hráčů tak zažila svůj první turnaj za tuto kategorie a někteří i svůj první florbalové utkáni.

 

 FbC Jazzmani Žatec : FBC Liberec B 2:4 (2:2,0:2)

Vstup do utkání vyšel lépe Jazzmanům, kdy se ujali vedeni. Soupeři se podařilo odpovědět celkem rychle, když dokázal vstřelit dvě branky po sobě. V závěru první části se Jazzmanům podařilo ještě vyrovnat. Po přestávce měli více ze hry Liberečtí, kteří přidali další dvě branky a zaslouženě zvítězili.

Branky : Šůs,  Hnízdil 

 

FbC Jazzmani Žatec : Tatran Mocní Tuleni Podbořany 1:6 (0:3,1:3)

Dalším soupeřem tohoto dne byli Mocní Tuleni z Podbořan.

V tomto zápase byl soupeř jednoznačně lepším týmem. V první půli zápasu se prosadil celkem třikrát a Jazzmani jen těžko dobývali soupeřovu branku. Po přestávce se Jazzmanům podařili sice snížit, ale soupeř přidal další tři úspěšné zásahy díky chybám naší obrany a zvítězil

Branky :Šůs

 

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Chomutov   0:11   (0:4,0:7)

Poslední zápas proti Chomutovu dopadl asi úplně nejhůř. Soupeř v první půli nasázel Jazzmanům čtyři branky a po přestávce spustil ještě větší kanonádu. Jazzmanům v tomto zápase nefungovalo absolutně nic. Obrana byla všude pozdě a útok si nedokázal dát pořádnou nahrávku. I proto jsme nedali soupeři žádnou branku a Chomutovští si s chutí zastříleli.

Branky : 0

 

Hodnocení trenéra : Kluci zatím hráli na co měli. Samozřejmě musíme brát, že jsme začali ve druhém koši, kam rozhodně zatím nepatříme a jen těžko navážeme na loňský úspěch této kategorie, která hrála i první koš a patřila mezi ty nejlepší v Ústeckém kraji.

 Všechny tři týmy byly ve všech herních činnostech lepší a zaslouženě vyhráli. Kluci musí na sobě makat a uvidíme, jak si teď povedeme ve třetím koši.

Přínos z tohoto turnaje vidím v tom, že si všichni hráči i brankáři zahráli.

Sestava : Bolha(0+1), Odstrčil,- Šůs(2+0), Dyrynk, Škvaro(0+1), Merkl(0+1), Ďědek, Týř,-Hnízdil(1+0), Hrnčiřík, Kelner, Modroczki, Žitný, Hrabačka

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : David Šůs

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode