Starší žáci s jedním vítězstvím

07.02.2016 17:14

V neděli 7. února pokračoval přebor starších žáků ve florbale třemi zápasy.

FbC Jazzmani Žatec 2:1 Florbal Chomutov B (1:1)

V prvním utkání dne narazili Jazzmani na rezervu týmu Chomutova. Vyrovnané utkání ve všech směrech dopadlo lépe pro Žatec. Otevřít skóre utkání se podařilo hostům, ale to bylo vše, co se jim v tomto zápase podařilo. Jazzmani připomínali rozjíždějící lokomotivu, ze začátku utkání pomalý rozjezd a v závěru za stavu 2:1 si vytvářeli další a další příležitosti pro skórování.

Florbal Chomutov 3:2 FbC Jazzmani Žatec (0:0)

Hned ve druhém utkání se utkali Jazzmani s druhým týmem Chomutova. Tentokrát opoznání lepší soupeř, ale Jazzmani stále dokázali držet krok. Skóre se měnilo až ve druhé polovině, když se Chomutovským podařily dvě střely a rázem bylo skóre 2:0, i když tomu neodpovídalo dění na hřišti. Žatec se toho nezalekl a při vlastním oslabení dokázal vstřelit dvě branky a tím srovnat se soupeřem krok. Bohužel necelé dvě minuty před koncem utkání vzniklo nedorozumění v řadách žateckého týmu, kterého využili lehkou střelou florbalisté Chomutova. Následně si Jazzmani vytvořili finální tlak, ze kterého vzešli jen dvě nastřelené tyče a tím pádem první prohra dne. Žatec byl rovnocenným soupeřem, ale štěstí stálo na straně domácího týmu.

FbC Jazzmani Žatec 0:4 FBC Teplice (0:3)

V posledním utkání dne Jazzmani ukázali svojí slabinu. Fyzická kondice některých domácích hráčů je na podprůměrné úrovni a to se projevuje na výsledcích závěrečných utkání. Rychlejší Teplice těžili ze své převahy a postupem času navyšovali rozdíl ve skóre. Takřka bezzubí Žatec nedokázal vstřelit branku a za celé utkání vystřelil pouze 7 střel a to v tak rychlém sportu jako je florbal, je opravdu málo. Jazzmani podruhé za sebou prohráli a opět berou z mistrovského turnaje bramborovou medaili za 4. místo.

Do týmu se zapracovává kompletní lajna mladších žáků, která je slušným základem do budoucna. Mladší žáci se v týmu začínají rozkoukávat a již brzy budou své zkušenosti předávat ve své kategorii. Nutno podotknout, že stabilní brankář starších žáků je z mladší kategorie a předvádí velice slušné výkony.

Sestava: Kloboučník – Duda, Milyan 0+1, Kolář, Hotěk – Hrádek 2+0, Zelinka 1+0, Dvorský – Kuvík 0+1, Říha 1+1, Volráb, Pšenička

Trenér: Ing. Tomáš Votava

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode