Starší žáci opět bramborový

27.02.2016 17:04

V sobotu pokračovala ústecká liga starších žáků dalšími třemi utkáními. Téměř se stává zvykem, že našimi soupeři jsou vždy týmy z Ústí, Podbořan a Mostu, se kterými jsme se utkali i tentokrát.

FbC Jazzmani Žatec 6:6 Florbal Ústí C (1:3)

V prvním zápase dne se žatečtí hráči utkali s nejpříznivějším soupeřem dne. Bohužel úvod utkání se lépe povedl hostujícímu týmu a než FbC chytili tempo, tak už prohrávali 3:0. Jazzmani se dostali zpět do zápasu díky své aktivnosti a po závěrečné přestřelce získali v již ztraceném utkání bod. Dobře se ukázal Tomáš Zelinka, který byl úspěšným strůjcem zisku jednoho bodu.

TJ Mocní Tuleni Podbořany 5:2 FbC Jazzmani Žatec (2:0)

Ve druhém utkání se opakovala opět situace s nepovedeným začátkem utkání. Jazzmani v této disciplíně značně pokulhávají a z toho důvodu ve vyrovnaných utkáních jen těžko získávají body. Tuleni snadno získali vedení, které si udrželi až do konečného hvizdu. FbC výkonnostně pokulhávalo a zaslouženě tak prohrálo.

FbC Jazzmani Žatec 1:10 FBC Vipers Most

V souboji o třetí místo Žatec celkově selhal. Jazzmanům se vůbec nic nedařilo a na rozdíl od soupeře, nemohli překonat brankáře. Hosté měli především navrch v soubojích jeden na jednoho a to rozhodlo o tak krutém výsledku.

Sestava: Kloboučník 21 – Hotěk 0+1, Milyan 1+1, Duda, Karas – Dyrynk, Zelinka 5+2, Dvorský 2+3 – Pšenička, Kolář 1+1, Živčák

Trenér: Votava

„Turnaj se odehrál ve sportovní hale v příjemné vesničce u Mostu zvané Strupčice. Tato vesnice nemá ani 1 000 obyvatel, ale svou sportovní vybaveností samozřejmě předčí naše královské město Žatec. Zde je jen výčet toho nejdůležitějšího co tato obec nabízí: víceúčelové hřiště s umělým povrchem, hřiště na minigolf, venkovní nerezový bazén, hřiště na tenis s antukou a umělým povrchem, speciální hřiště na nohejbal, street work out hřiště, tréninkové hřiště s přírodním trávníkem, sportovní halu (splňující požadavky na všechna ligová utkání), hřiště na plážový volejbal a to zdaleka není vše. Třešničkou na dortu je fakt, že všechna potřebná zařízení na kvalitní využití volného času ve sportovním zařízení, jsou na jedné ploše. Proč to někde lze a jinde nelze? Proč nemají naše děti stejné příležitosti jako ostatní? Toť otázka. Spolek FbC Jazzmani Žatec, se bude aktivně snažit o vybudování takového zázemí v našem malebném městečku.“

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode