Starší žáci doma stačili na Ústí

04.11.2018 18:41

V sobot 3.listopadu se odehrál již čtvrtý turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků ve florbale.

Tentokrát se turnaj odehrál na domácí půdě v Žatci v hale obchodní akademie.

 FbC Jazzmani Žatec :Florbal Ústí  5:1 (2:1,3:0)

Utkání proti favorizovanému Ústí, které spadlo z prvního koše začalo pro Jazzmani velmi dobře. Hned z první akce se ujali vedení a dokázali velmi dobře odrážet útoky soupeře. V průběhu první půle ještě Žatečtí dokázali navýšit svůj náskok, na který soupeř dokázal odpovědět až v závěru první části.  Po přestávce Ústí ještě přidalo na tempu, ale naráželo na dobře postavenou obranu Jazzmanů, kteří využívali brejkové situace a celkem třikrát zaskočili soupeře a připsali si tak velmi cenné vítězství.

Branky :, 2 Šůs, Dyrynk, Škvaro, Halíř

FbC Jazzmani Žatec : DDM Dynamo Teplice 3:12 (2:7,1:5)

Vstup do utkání vyšel Jazzmanům stejně dobře jako v předešlém zápase a hned z první akce se ujali vedení, ale to bylo z jejich strany vše. Soupeř po celý průběh zápasu byl lepší ve všech činnostech a nastřílel Žateckým dvanáct branek. Jazzmani dopláceli hlavně na špatnou rozehru a nedůraz v obranné činnosti, který jim v předešlém zápase vyšel na výbornou. Bohužel v tomto zápase se stal opak a Dynamo zaslouženě zvítězilo.

Branky : Škvaro, Hoblík, Šůs

 

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Chomutov   3:4   (1:2,2:2)

Tentokrát se do vedení jako první dostal soupeř. Jazzmani dokázali vyrovnat, ale soupeř dokázal využít špatnou rozehru a znova se ujal vedení. Po přestávce měl více ze hry soupeř, kterému se podařilo navýšit svůj náskok v podobě dalších dvou branek, ale Jazzmani se nevzdali a dokázali snížit. Bohužel po snížení ihned z buly dokázali Chomutovští nachytat Žateckého brankáře a znova odskočit na rozdíl dvou branek. V závěru zápasu Jazzmani ještě dokázali minutu před koncem vstřelit branku, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.

Branky : Dyrynk, Šůs, Kučera

Hodnocení trenéra : V prvním zápas jsme podali velmi bojovný výkon a soupeře zaskočili.

Druhý zápase byl přesně opak prvního zápasu a zaslouženě jsme dostali výprask. A proti Chomutovu to bylo velmi vyrovnané utkání, soupeř byl sice technicky vyspělejší, ale dostali jsme smolné branky, které pramenili z našich chyb. Je třeba se z nich poučit a v dalších zápasech se jich vyvarovat.

Sestava : Bolha, Odstrčil,- Šůs(3+2), Dyrynk(2+0), Škvaro(3+2), Kučera(1+2),Halíř(1+0), Hotový(0+2), Dědek, Merkl,  Týř, Bešík, Pintr-Hnízdi, Kelner, Modroczki,  Hoblík(0+2),Hrabačka

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : David Šůs

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode