Radostný florbalový zápas: mladší žáci FbC Jazzmani Žatec proti kamarádům z Podbořan

22.09.2023 20:04

Včera večer se sportovní hala v Žatci stala svědkem skvělého přátelského florbalového zápasu v kategorii mladších žáků. Naši hráči z FbC Jazzmani Žatec se postavili proti svým kamarádům z Podbořan v soutěživém duchu, a co je nejdůležitější, s obrovskou radostí a chutí hrát florbal.

Hlavním cílem tohoto zápasu nebylo jen dosáhnout vítězství, ale také užívat si zábavu a vášeň pro tento krásný sport. A tuto vášeň jsme mohli vidět na každém centimetru hřiště.

Co bylo vskutku skvělé, byla pomoc našich přátel z Podbořan, kteří se chopili nejméně populární role - rozhodčích. Bez jejich spravedlivého rozhodování by tento zápas nebyl takovou zábavou, jakou jsme si představovali. Velký dík patří i klukům ze starších žáků a dorostu, kteří byli našimi skvělými pomocníky a vzory pro mladší hráče.

Nemůžeme zapomenout ani na rodiče, kteří se přišli podívat na své malé florbalisty. Přibližně dvanáct rodičů vytvořilo skvělou atmosféru a povzbuzovalo naše týmy.

Celý tento zážitek byl tak pozitivní, že jsme se dohodli na vzájemném návratu. V říjnu plánujeme, že přijedeme do Podbořan a podělíme se o radost z florbalu znovu.

Tento přátelský zápas nejen ukázal lásku k florbalu, ale také důležitost spolupráce, sportovního ducha a přátelství. Jsme pyšní na naše mladé hráče a těšíme se na další zážitky na florbalovém hřišti. Velký dík patři Ondřejovi Wágnerovi, který se o celou tuto akci postaral a zároveň vedl své svěřence.

JAZZ, JAZZ, JAZZMANI!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode