Přípravka po vánoční pauze zase na hřišti

06.02.2018 13:56

V neděli 4. 2. 2018 odjela žatecká přípravka na turnaj do Meziboří.

Oslabeni nemocemi a jarními prázdninami jsme šli do prvního souboje proti Čertíkům z Chomutova. Hned v úvodu Petr Karas, Ondřej Vorláb a kapitán Lukáš Bečan inkasovali branku. Vzápětí měl velkou šanci Ondra a brankářka Čertíků mu nedovolila skórovat. Druhá lajna ve složení Jonáš Gregor, Štěpánka Gregorová a Jindřich Botek se pokoušeli srovnat, ale střely šly mimo branku. Třetí útok Anička Bažantová, Filip Segeč dál dobývali soupeře branku, ale nepřesnosti z naší strany nedovolily změnit skóre. Druhá půle a první střela - gól Petr se trefil skóre 1:1. I nadále jsme dobývali soupeře branku a střely soupeře likvidoval Dominik Tajfl v brance. Po závaru před brankou nás po pohotové dorážce poslal do vedení Fíla a byla to vítězná trefa. V závěru korigoval skóre Štěpa na konečných 3:1 pro nás.

Druhý zápas pro nás byla škola. Ústí White nás přehrávalo již od úplného začátku. Bylo to jak na kolotoči poločas 2:5, když za nás dvakrát skóroval Ondra. S velmi dobře hrajícím Ústím jsme měli opravdu starost a dostali lekci v podání 3:12. V tomto zápase musím vyzdvihnout výkon Jonáše, který statečně a obětavě zaměstnával hráče soupeře :).

Poslední zápas a první v tabulce Litvínov Yellow. Museli jsme rychle zapomenout na prohru s Ústím a pustit se do soupeře. Po chybách v obraně jsme prohráli první půli 1:4 při jediném gólu Karyho. Druhou půlku jsme se tlačili více do brány, všichni na hřišti předvedli skvělé nasazení a začali jsme mít převahu. Po brankách Lukyho a Ondry jsme Litvínov v druhé půli porazili 4:3. Na obrat jsme nedosáhli, ale dílčí výsledek byl dobrý. Dominik chytil, co se dalo a držel nás pořád ve hře a nakonec jsme padli 5:7.

Máme stále, co zdokonalovat, ale až na výpadek proti Ústí jsme se o výsledek vždy rvali. Moc děkuji všem hráčům, kteří vyrazili změřit síly se soupeři a podali skvělé výkony. Samozřejmě děkuji rodičům a dalším rodinným příslušníkům, kteří nás doprovodili a fandili.

Další turnaj hrajeme 17. 2. v nedalekém Chomutově. Potrénujeme a soupeře rozneseme :).

"Jsme JAZZMANI"

Děkuji Trenér David Šůs

Asistent David Šůs ml.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode