přípravka na úspěšné vlně

01.04.2023 22:03

Trenéři v pozadí

Pěkný den,

dnes na apríla, jsme vyjeli s green a pink do Štětí. Sestava opět neúplná, ale co se dá dělat, s tím se potýkáme celou sezónu. Turnaj jsme zahájili přátelským utkáním mezi sebou. Pak už byl na řadě soupeř.

Blíží se konec sezóny, tak jsem turnaj pojal trošku jinak a chtěl vidět, kam jsme se za rok posunuli.

A byl jsem hodně překvapen. S Petrem jsme nechali vše na dětech. Jsou to prckové, ale mile nás překvapili. Před zápasem a o poločas jsme s nimi mluvili co a jak mají dělat a zbytek byl na nich.

Odešli jsme ze střídačky a nechali je samotné. A světe div se, byli boží. Sami střídali, určili si lajny, vybrali brankáře a hráli i lépe, než když je mentorujeme. Sami rozehrávali, obsazovali hráče a nečekali na naše pokyny. 

Bylo to neuvěřitelné, co vše zvládnou bez naší pomoci. Jsem na ně hrdý.

Rozhodčí, pořadatelská služba, fotograf i obsluha občerstvení nás bombardovali dotazy, jak jsme toho docílili a jak dlouho nám to trvalo, že ti prckové si jedou svou, bez přítomnosti trenérů.

Odpověď: nevím, máme báječné a skvělé děti, které ten sport baví.

PS: slovo trenéra

Děkuji všem, co dorazili. Za mě se turnaj skvěle vydařil. Jeden z nejlepších. Já nehraji na výsledky a skóre mě už vůbec nezajímá. Chci děti pro ten sport nadchnout a až pak se uvidí, jestli se má práce daří a kolik jich u Jazzmenu zůstane.

Děkujeme:

Trenéři David Šůs a Petr Lužný

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode