Přípravka má za sebou další tři utkání

24.10.2016 20:52

V neděli 23. 10. 2016 odehrála přípravka Žateckých Jazzmanů svůj druhý turnaj v této sezóně tentokrát v Dubí u Teplic.

Na turnaj odcestovali samí nováčci, kteří hrají od září tohoto roku, až na Šimona Týře (jediného střelce našeho týmu).

První zápas jsme nastoupili proti zkušeným hráčům Děčína WHITE. Po pěti minutách, už jsme prohrávali 5:0 a bylo nám umožněno nasadit čtvrtého hráče. Benjamínci v čele se h Šimonem ovšem nic nevzdali a nadále bojovali. Ještě do poločasu Šimon vstřelil góóól a propukla ohromná radost. I přes skvělý výkon brankáře Jindry Botka a obránce Lukáše Bečana jsme nakonec podlehli Děčínu WHITE 8:1.

Do druhého zápasu proti Děčínu BLUE jsme nastoupili s odhodlánímm soupeře potrápit. Jindra v brance vytáhl několik skvělých zákroků a Lukáš hrající teprve svůj druhý zápas v kariéře zblokoval několik soupeřových střel. I přesto jsme při několika střídáních inkasovali 4 rychlé góly a šli jsme opět do čtyř v poli. I nejmladší hráči našeho týmu ( Bohoušek, Pepča, Kryštof, Matouš, Honzík a Kubík) bojovali a usilovali o vstřelení branky. Matouš a Honzík měli několik pěkných střel avšak golmana Děčína se jim překonat nepodařilo. Náš jediný úspěch v utkání zaznamenal opět Šimon. I přes prohru 11:1 v týmu stále panovala dobrá nálada a chuť hrát.

Třetí zápas proti domácímu Dubí jsme začali opatrně ze zajištěné obrany. Utkání zahájila formace Šimon, Terka, Lukáš a v brance Jindra. Šimon s Terezkou měli hned při prvním střídání velkou šanci vstřelit gól, ale bohužel brankářka Dubí byla připravená. Všichni bojovali jak nejlépe uměli a odehráli skvělý zápas i když výsledek 8:1 o tom moc nevypovídá. Čestný úspěch a třetí gól na turnaji vstřelil Šimon. Škoda, že se i ostatním nepodařilo proměnit vytvořené šance. I přes již viditelně prohraný třetí zápas za stavu 7:1 celá lavička fandila a hnala své spoluhráče do boje.

Velké poděkování patří také rodičům, kteří své ratolesti doprovodili a povzbuzovali při jejich florbalových začátcích. Celý tým odvedl na turnaji skvělý výkon a měl ohromnou radost z každého našeho vstřeleného gólu. Škoda jen absence zkušenějšího Denise a Káji, kteří nám nemohli pomoci v boji z důvodu nemoci.

Nadále budeme poctivě trénovat a doufat v brzkou první výhru tohoto skvělého týmu.

Jaz Jaz Jazzmani

děkuji

trenér David Šůs

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode