Poklidný turnaj elévů v Žatci

29.01.2017 18:40

Greeni jdou do boje......

Dnes 29.1.2016, čekal na na náš tým další turnaj, tentokrát v Žatci . Tým Green se utkal s týmy z Loun a v posledním zápase si to rozdali proti svým kamarádům z druhého týmu a to týmu Yellow.

Nastoupili jsme v sestavě : Míša Chrzová, Patrik Hradec

Herold Štěpán, Wágner Saša, Vejvoda Jakub, Odenthal Petr

Pernet Radim, Vojtěch Ondra , Fiedler Martin, Hrbek Lukáš

V tomto složení jsme šli do boje odhodlaní a s cílem nechat na hřišti co nejvíce. V prvním zápase jsme hráli proti TJ LOKOMOTIVA LOUNY RED a musím podotknout , že nástup byl velice slibný. Začátek první poloviny byl v naší režiji , kluci byli akční a podařilo se jim jít do vedení. Bohužel naší velikou slabostí je to , že jakmile kluci zjistí že vedou tak poleví a to byl okamžik kdy se otočily karty a tým Red nad námi vyhrál 9:5 . V tomto zápase si branky střelili : Štěpán, Saša a Ráďa.

Druhý zápas byl proti TJ LOKOMOTIVA LOUNY BLUE. Ani tento zápas pro nás neskončil bohužel dobře. Ale musím říci , že i přesto, že to dopadlo 3:10 kluci zabojovali a snažili se. Velice chválím Martina Fiedlera , který dnes opravdu parádně bránil a velice to stěžoval protihráčům. Na těchto dvou zápasech bylo vidět , že opravdu máme ješte hodně co dohánět. Vzhledem ktomu že oba Lounské týmy si po celou dobu zápasu přihrávali, narozdíl od našich hráčů kteří se musí naučit hrát spolu , přihrávat a hlavně nekoukat do země, tak nás přehráli. V tomto zápase dali branky: Kuba, Ondra a Péťa.

Do třetího zápasu jsme nastoupili proti našemu týmu Yellow. Tento zápas byl přátelský. Myslím si ,že i přes prohru 5: 11 si kluci zahráli a s každým novým gólem přišla veliká radost.

Chválím i naše brankáře Míšu a Patrika. Je vidět že páteční tréninky jsou velikým přínosem. Obzvlášťě na Míše jsou vidět pokroky a je zápas od zápasu o krůček lepší . Dnes si připsala i jednu asistenci J. Držím palce a doufám , že se bude nadále jen zlepšovat.

Díky těmto zápasům jsme se opět přesvedčili o velikých slabinách našeho týmu a věřím , že na nich o trénincích pořádně zamakáme, dále se budeme věnovat i fyzičce která se o malinko zlepšila , ale stále to není to pravé ořechové J a z dalšího turnaje si přivezeme alespoň jednu výhru.

Trenérka Katka Charvátová

 

Tým Yellow téměř bezchybný.......

Dne 29.1.2016 se uskutečnil další turnaj elevů, tentokát na domací půdě a konečně v silném složení.

Do prvního zápasu jsme nastouili proti týmu z Teplic. Hned od samého začátku bylo vidět kdo určuje hru. Kluci hráli v klidu, ale přesto se dopustili pár chyb. První půli odcházeli z hriště za stavu 5:1 v náš prospěch. Na střídačce panovala dobrá nálada, dostali pár rad od trenéra co nemají dělat za chyby. Do druhého poločasu jakoby nastoupil jiný tým, ale ve špatném slova smyslu. Úplně jsme přestali hrát, chyb přibývalo. Druhý poločas jsme prohráli 5:4 ale na výsledku to znát nebylo a vyhráli jsme 9:6.

Duhý zápas se proti nám postavil tým z Loun Blue. Nikdo netušil co se na hřišti bude odehrávat a i já jsme byl překvapený, nemohl jsem uvěřit co kluci na hřišti předváděli. Hned od začátku bylo jasné, kdo udává tempo na hřišti a má jasnou převahu. První půli jsme prohráli 8:2. I přes snahu trenéra poradit ,tak druhý poločas byl jako přes kopírák. Tento zápas jsme neukázali nic ani nahrávky ani střelbu a v neposlední řadě ani žádnou obranou hru, Dělali si s námi co chtěli a druhou půli jsme prohráli 3:1 a konečný výsledek byl 11:3 v náš neprospěch.

Do třetího zápasu tým elévců dostal mnoho rad a bylo znát, že aspoň něco pochytili. Proti nám se postavil druhý tým a to Louny Red. Nastoupil úplně jiný tým. První půle začala velice hezky a vedli jsme 2:0, ale tým z loun zabojoval a do konce první půle stačil vyrovnat a tak jsme šli na prestávku za nerozhodného stavu 2:2. Největší problém byl, že se útočníci skoro vůbec nevraceli a padli z toho dva góly. Do druhé půle jsme nastoupili s lepší náladou a bylo jasné kdo má převahu. Najednou jsme se začali vracet, více střílet a konečně i nahrávky. Druhou půli jsme vyhráli 6:1 a konečný výsledek 8:3 pro Žatec.

Čtvrtý zápas byl proti našemu druhému týmu ze žatce Jazzmani Žatec Green. Tento zápas byl odehrán v klidné duchu. Zahráli si úplně všichni a myslím, že si to oba týmy maximálně užily. První půle skončila 6:1 pro žluťásky, ale stále panovala dobrá nálada na obou stranách. V druhé půli tým Yellow z neznámého důvodu začal hodně chybovat a i přesto, že druhou půli vyhrál 5:4 tak jim Greeni dali hodně zabrat a je vidět zlepšení.

Na závěr bych chtěl říci, že se mi tento turnaj velice líbil, až na jeden velký zkrat, nevadí prohrát, ale musí se na hřišti nechat veškeré usilí a ne hrát bez usilí a naprosto odevzdaně. Musíme zapracovat na přihrávkách a hlavně se musíme naučit vracet, to byl dnes velký problém. Když budu hodnotit fyičku tak ta se oproti minulému turnaji zlepšila, díky důsledným fyzickým tréninkům, na které jsme pracovali dost. Dnešní turnaj hodnotím velice kladně.

Sestava: Dany Cilc- Nápravník Michal (6+0), Škvaro Antonín (9+7), Hamalová Danča (6+8), Mohaupt Tomáš (8+3), Trachta Ondřej (0+2), Filip Kalazy (2+0)

Trenér Aleš Linka

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode