Nový tým Elévků hraje s radostí a nadšením – výsledky se ale zlepšují pomalu

17.03.2019 12:18

V letošních 3 turnajích naši Elévci z 12 utkání vyhráli pouze 2. Příčiny jsou stále stejné 70% hráčů začalo s florbalem v říjnu 2018 a mají tak odtrénováno 40 tréninků. Soupeři často prošli celou přípravkou a hrají v Elévech 2. rokem. Takže jsou o 3 roky napřed a na hřišti je to prostě znát, především co do technických dovedností, střelby i pohybu po hřišti. Přesto naši kluci a holky hrají s obrovskou chutí, stále se zlepšují a na každý zápas se neuvěřitelně těší. A to je moc dobře. Nechávám hrát rovnoměrně všechny hráče i ty technicky a fyzicky slabší, aby měli šanci se posouvat a věřím, že se to za rok nebo dva vrátí a budeme mít široký tým, který bude schopen hrát s těmi nejlepšími. Děkuji všem rodičům, za to že to takto berou a za současné výsledky se nezlobí.

V posledním měsíci jsme se zaměřili hlavně na obranu a podařilo se nám snížit počet obdržených branek v zápase z 11 na 7. Zásadně se zlepšil pohyb hráčů po hřišti, kluci už tuší kde mají v daný okamžik být a co je jejich úlohou. V těchto dvou oblastech vidím posun i když individuálně někdy nestíháme, nebo nás soupeř prostě přehraje, ale zlepšujeme se.  V přihrávkách, kombinacích a střelbě tam to ještě chvilku potrvá a kluci musí získat sebevědomí a odvahu.  Ale všichni hráči si zaslouží pochvalu za přístup, nasazení, účast na trénincích i snahu porvat se o výsledek.

Tato sezona je pro Elévky seznamovací a věřím, že příští rok už budeme hrát výrazně vyrovnanější zápasy a budeme vyhrávat alespoň polovinu utkání.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode