Náročný začátek pro dorostence – učení se z každého zápasu

14.10.2023 19:01

Pro dorostence týmu FbC Jazzmani Žatec byl začátek sezóny náročný. Hned v prvním zápase čelili silnému týmu SK BIVOJ Litvínov Black a zápas se pro ně stal výzvou. Celý zápas to vypadalo, že se hráči nemohou dostat do tempa a trápili se s náročným soupeřem. První třetina byla pro ně v podstatě "o ničem", a zdálo se, že Litvínov má zápas pod kontrolou, když na světelné tabuli svítilo skóre 0:2.

Žatec sice zápas zdramatizoval, ale prohra 3:7 byla pro Jazzmany, za předvedený výkon, úspěchem.

Druhá zápas však přinesl zvrat. Dorostenci týmu FbC Jazzmani Žatec najednou našli svou hru a začali hrát tak, jak umí. Stříleli góly a obrátili zápas proti soupeři, který loni vyhrál celou soutěž. Minutu před koncem vedli 6:5 a zdálo se, že zázrak je na dosah ruky. Bohužel, Louny dokázali v poslední minutě srovnat a zápas skončil remízou 6:6. Přesto se jednalo o velký krok vpřed pro tým, který konečně našel svůj florbalový rytmus.

Náročný začátek sezóny ukazuje, že dorostenci týmu FbC Jazzmani Žatec mají před sebou spoustu práce a učení se z každého zápasu. Ale s nasazením a odhodláním jsou připraveni na další výzvy, které je čekají. Zázraky se nestávají přes noc, ale s každým zápasem jsou o krok blíže svým cílům.

JAZZ, JAZZ, JAZZMANI!

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode