Na druhém turnaji Jazzmani neporaženi

15.10.2017 20:43

V sobotu 14.Října se uskutečnil druhý turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků.

Žatečtí florbalisté tentokrát zajížděli do nedalekého Mostu, kde změřili své síly s domácím mužstvem a týmy z Jablonce a Turnova

 FbC Jazzmani Žatec : FBC Vipers Most 5:2 (2:2,3:0)

Vstup do utkání vyšel lépe soupeři, který využil hned svojí první šanci a dostal se do vedení. Jazzmani si vytvářeli větší herní převahu a podařilo se jim vývoj zápasu otočit na svojí stranu díky dvěma úspěšným zásahům. V závěru první části, ale soupeř ještě dokázal odpovědět a vyrovnat díky velké chybě Žatecké obrany.

Druhá část zápasu ale byla už jen v režii Jazzmanů, kteří po celou dobu soupeře přehrávali a přidali další tři branky a zaslouženě vyhráli.

Branky: 2 Říha, Volráb, Hotěk, Hanzlík

 

FbC Jazzmani Žatec : TJ Turnov 8:2 (2:0,6:2)

V první části zápasu Jazzmani předváděli bezchybnou obranu a Turnovu nedovolili vstřelit branku ani si vytvořit nějaké ty šance a díky své aktivní hře dokázali soupeři vstřelit dvě branky. Ve druhá části zápasu Jazzmani opět předváděli svojí kombinační hru, která slavila úspěch v podobě branek v soupeřově síti. Turovu se sice podařilo snížit v rozpětí jedné minuty na rozdíl dvou branek ale, Žatečtí dokázali odpovědět a přidat další úspěšné trefy a připsat si tak další vítězství.

Branky :4 Kuvík, 3 Volráb, Halíř  

 

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Jablonec  4:4   (2:2,2:2)

V posledním zápase dne nastoupili Jazzmani proti Jablonci

V tomto utkání soupeř předváděl velmi kvalitní obranu a dobře bránil střední pásmo. Jazzmanům se vždy podařilo dostat do vedení, ale soupeř dokázal pokaždé potrestat nějaké ty chyby v Žatecké obraně a z minima vytěžit maximum a i přes herní převahu Jazzmanů zápas skončil  remízou.

Branky: 2 Říha, Volráb, Kuvík

Sestava: Kloboučník, Ali,-Karas, Hnízdil, Enders, Vpeník, Hotěk(1+3), Kuvík(5+4),Říha(4+1), Volráb(5+1), Hanzlík(1+0), Halíř(1+0), Škvaro, Hrnčiřík, Karas, Dyrynk

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : Jan Vápeník

 

 

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode