mladší žáci ve Spořicích

19.02.2023 20:35

Po nezdařilém domácím turnaji 3. koše jsme se opět představili ve 4. koši, tentokrát ve Spořicích. Čekali na nás soupeři z Jirkova, dalekého Jablonce a blízkého rivala z Loun. V hale na nás nečekali pouze kvalitní soupeři ale i neobvykle nízká teplota, která hlavně trenerům dávala zabrat. Turnaj jsme rozehráli s týmem z Jirkova. Soupeři jsme v první půli nedávali moc prostoru ke hře a i díky tomu jsme se ujali dvou brankového vedení. Soupeř začal ve druhém poločase tlačit, ale třetí vstřelená branka našeho týmu jen potvrdila naši dominanci a ačkoliv se soupeři podařilo snížit a ke konci zápasu si vytvořil velký tlak před naší brankou, nakonec jsme to byli my, kdo dokázal vstřelit gól. Konec zápasu 4:1.

Další zápas byl na programu s Jabloncem. Tento zápas probíhal velmi podobně jako předchozí zápas, až na jeden velký podstatný rozdíl a to vychytaná "nula" v podání naší brankářky, která předvedla plno skvělých zákroků jak v prvním tak ve druhém zápase. Konec zápasu 4:0.

Poslední, rozhodující a postupový zápas nás čekal s týmem z Loun. V průběhu zápasu jsme se ujali vedení, každopádně ihned jsme inkasovali a skóre bylo opět nerozhodné a po individuální chybě našeho obránce, který si vstřelil vlastní gól, jsme do druhého poločasu šli za stavu 2:1 pro Louny. V druhém poločasu přišlo vyrovnání po hezké akci našich útočníků. Louny se ale nechtěli vzdát a po další individuální chybě dokázali vstřelit gól. Šlo nám o postup, a tak hráči dostali jasný pokyn,  vyvinout velký tlak na soupeře. A přece, po velkém dobývání jsme dokázali vyrovnat. Konec zápasu 3:3.

Jelikož Žatec a Louny měli po třech zápasech stejný počet bodů, rozhodovalo o postupujícím konečné skóre, a to bylo nakloněno v náš prospěch, a to pouze o jediný gól.

Velký rozměr tělocvičny nás pořádně procvičil, a to nejen fyzicky ale i herně a jen to potvrzuje myšlenku, že novou halu skutečně potřebujeme.

Chtěli bychom moc poděkovat našim fanouškům, kteří si našli cestu a výrazně fandili, těšíme se na další turnaj.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode