Mladší žáci nemůžou přerušit negativní šňůru

20.03.2017 21:51

V neděli (19.3.2017) jsme zajížděli na turnaj do Teplic.

Jelikož končily v Žatci jarní prázdniny, tak jsme opět nebyli kompletní. Nicméně jsem věřil v lepší výsledky, než posledně.

V prvním zápase jsme narazili na Lovosice, s kterými jsme v letošním roce hráli vůbec poprvé. Nevěděli jsme o tomto soupeři vůbec nic. Naordinovali jsme si obrannou taktiku a vlétli na soupeře. Ovšem asi jsme to trochu přepálili. Náš kapitán David Šůs musel po 2 střídáních odstoupit s bolestmi břicha. Obával jsem se toho, že se tým absencí svého nejlepšího hráče položí, zvlášť potom, co jsme dostali na začátku rychlý gól – ale nikoliv. Tým se semknul, do útoku se posunul Jarda Dyrynk a v obraně zaskočil Petr Hrnčiřík. Bojovali jsme až do konce a ke všemu nastřelili tyčku a snižovač. Prohráli jsme sice 1:0, ale hráli jsme se ctí.

Druhý zápas jsme již byli kompletní a čekal nás soupeř s Podbořan. Vcelku oblíbený soupeř, s kterým jsme se ale potkali teprve po třetí. Máme s ním jednu remízu a jednu těsnou prohru 2:3. Chtěli jsme tedy konečně zvítězit. No, bohužel zápas vypadal úplně stejně, jako s Lovosicemi. Naše hra postrádala přesnost. Neuměli jsme si nahrát, střely létaly mimo 3 tyče a nechali jsem soupeře rozehrát. Opět jsme dostali jenom jeden gól, ale opět jsme žádný nedali. Takže opět fotbalový výsledek 1:0.

Poslední zápas dne jsme opět nastoupili proti silnému týmu Teplic – letos již po páté ☹ Tento zápas se nám nepovedl. Adam v brance sice chytal, co mohl, ale tentokrát mu obrana moc nepomohla. Útoku se také nedařilo vytvořit si nějaké šance nebo aspoň souvislejší tlak. Celkově neuspokojivá hra. Výsledek sice nebyl tak hrozivý, jako na předešlém turnaji, přesto nemůžeme být spokojeni. Prohra 0:10

Chtěl bych svým hráčům poděkovat. Sice výsledkově to nevypadá vůbec dobře, ale jsme celkem dobrá parta a věřím, že se zase zvedneme. Nejlepší na tom celé je, že pokud jsi na dně, cesta vede jenom vzhůru. Těším se na další turnaj 25.3. v Kadani.

Dále bych chtěl moc poděkovat všem rodičům, co se přijeli podívat (všem dvěma) a podpořit své děti. Ty děti to hrajou pro Vaše uznání, tak jim pojďte ukázat, že Vás to zajímá.

Trenérský tým: Lovacký, Hamala, Naxera.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode