Letní sportovní Leprikon kemp plný radosti a florbalových krůčků

25.07.2023 14:29

Na malebném letním táboře na 5. ZŠ se právě odehrává akce, která září nadšením a novými zážitky. Tradiční letní kemp, který pořádá FbC Jazzmani Žatec, přivítal tento rok 30 dětí ve věku od 5 do 12 let. Děti jsou rozděleny do dvou kategorií podle věku a dovedností, což umožňuje každému účastníkovi individuální péči a rozvoj.

Kouzlo tohoto letního kempu spočívá nejen ve sportování, ale také ve vytváření přátelské a podpůrné atmosféry. Děti zde nejen trénují své sportovní dovednosti, ale také si vyměňují zkušenosti a učí se novým věcem, a to nejen na hřišti, ale také mimo něj.

"Tento kemp je úžasným místem, kde mohu hrát svůj oblíbený sport a potkat nové kamarády. Naučil jsem se mnoho nových triků a technik, které jsem neznal dříve," řekl jeden z účastníků.

Tréninky jsou vedle sportovního vývoje zaměřeny také na posílení týmového ducha a spolupráce. Děti se navzájem povzbuzují a podporují, což vede ke vzniku pevných pout přátelství. Každé dopoledne a odpoledne jsou plné zábavy, smíchu a dobrodružství.

"Je to úžasný způsob, jak strávit léto. Mám pocit, že každý den se tu stane něco nového, a já se těším, až si s sebou odnesu nové zkušenosti domů," uvedlo další z řad dětí, které se účastní kempu již potřetí.

Organizátoři doufají, že tento kemp bude mít dlouhodobý pozitivní vliv na životy dětí a jejich lásku k sportu. "Vidět tyto děti, jak se usmívají a plní si sny, je pro nás neuvěřitelně uspokojující. Doufáme, že se budou cítit inspirováni a budou se dále angažovat ve sportu," řekl hlavní trenér David Šůs.

Letní kemp pro 30 dětí pokračuje a místní komunita může sledovat, jak se tito mladí nadšenci stávají lepšími sportovci a vytvářejí nová přátelství. To jde ruku v ruce s tím, že florbalový klub stále hledá nové členy bez rozdílu věku a pohlaví.

Pokud bys měl zájem i ty, nebo jako rodič byste chtěl/a své dítě začlenit do našeho týmu, stačí zavolat na klubový telefon, případně napsat.

Klademe velký důraz na vytváření návyku týmové spolupráce, slušného chování a zdravého stravování, neboť věříme, že tyto tři pilíře mají potenciál posílit kvalitu života všech lidí.

Za organizační tým David Šůs, Petr Lužný a předseda Tomáš Votava.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode