Je výstavba multifunkční sportovní haly v Žatci utopie?

04.09.2019 10:38

Je tomu nejméně již 12 let, kdy byla poprvé na pořadu dne „vedení“ města Žatec výstavba sportovní haly. Od té doby se toho bohužel moc nezměnilo a vše zůstává jen ve slibech a lžích občanům, kteří volili své politické strany i z tohoto důvodu.

Je velice divné, když většina stran má ve svém volebním programu výstavba multifunkční sportovní halu, ale realizace žádná. Blíží se polovina funkčního období a opět nemáme nic hmatatelného, nic naplánovaného, nic realizovatelného co by mohlo pachuť o výstavbě sportovní haly v Žatci změnit.

Jen pro připomenutí:

ANO – 6 míst, Unie pro sport – 3 místa, Volba pro město – 3 místa, KSČM – 3 místa, Žatec srdce regionu – 2 místa, Piráti, ODS, SNK a SPD po jednom místě. Celkem 21 zastupitelů. Počty jednotlivých stran nejsou zaručené.

Z toho je přesně 15 zastupitelů pro výstavbu sportovní haly!!, ale bohužel do této chvíle nebyl zadán pokyn například o základní studii proveditelnosti.

A já se ptám, proč volíme strany, které neplní své volební programy? Má to vůbec smysl se věnovat dětem, o jejichž budoucnost nemají vlastní rodiče zájem?

Vážení zastupitelé, prosím konejte a podpořte město.

předseda

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode