Green a Yellow týmů elévů jako jeden tým J

03.04.2017 08:19

2.4.2017 jsme se vydali na turnaj do ŠTĚTÍ.. sešli jsme se ráno u letního kina v opravdu hojném počtu. Upřesnili si cestu, zvolili navigátora a vyrazili na soupeře J.

Dnešní sestavy byly takovéto:

Green – Chrzová, Hradec , Herold, Wágner, Vejvoda, Vojtěch, Fidler, Týř.

Yellow – Cilc , Trachta, Nápravník, Slavík, Hamalová, Škvaro.

První zápas sehrál tým Green s HOST (Děčín). Tento zápas skončil 3:7 v náš neprospěch.

V tomto zápase jsme měli opravdu problém s obsazením hráčů , kluci se nestíhali vracet a díky tomu inkasovali 7 gólů. Ale nic se neděje, byl to první zápas a já věřila , že se vzchopí ....

Následoval zápas Yellow proti SK ŠTĚTÍ. Zvolili jsme taktiku a šli do boje. Bylo vidět , že kluci i s Dančou byly natěšení a odhodlaní něco předvést a to se jim podařilo. Parádní nahrávky a komunikace mezi hráči vedla k vítězství našeho týmu a to 13:4.

Další zápas byl Green proti Mostu tady jsme bohužel opět prohráli. To už jsem začínala lehce propadat panice a přemýšlela jak z toho ven .... Sice jsme prohráli, ale já si řekl, že příště už to bude lepší. Tento zápas skončil nakonec 1:8, bohužel. Ale jak jsem napsala čekala jsem, že to prostě kluci nevzdají a ukáží co v nich je . Poslední zápas nastoupily proti SK Štětí a začal boj. V první polovině to bylo 3:4 pro Štětí, tak jsem trošku proházela lainy , v obraně jsme měli Kubíka, který dnes opravdu byl nabit energii a naprosto parádně bránil a běhal. Do útoku se postavily Štěpán se Sašou. Tato trojce si opravdu sedla. A v druhé trojce byl Martin v obraně a v útoku byl Šimon a Ondra . Po faulu na Ondru následoval nájezd, který si jel Ondra a parádně proměnil . Zápas skončil 6:5 v Náš prospěch. Na Střídačce panovala obrovská pohoda a radost ... Kluci z našeho druhého týmu celé tři zápasy kluky podporovali, hlasitě skandovali a předávali rady do hry. Prostě paráda.

Ještě shrnu poslední dva zápasy týmu Yellow J Stejně tak, jak podporovali své kamarády tým Yellow, tak se i tým Green opravdu parádně ukázal v podpoře.

Druhý zápas týmu Yellow byl proti HOST ( Děčín ) a dopadl 6:5 pro nás. Opět si hráči rozuměli . Přihrávky byly přesnější a byla to hezká podívaná.

V posledním zápase se proti nám postavil Most, který nás posledně v Podbořanech vyškolil.

Dokázali jsme se navzájem vyhecovat a hra se dostala do naší režije.... po faulech, které přišly ze strany protihráče, jsme měly dvě šance proměnit nájezdy. Bohužel ani Míša a ani Tonda nájezd neproměnili. Ale i přesto jsme vyhráli i tento třetí zápas a to se skórem 6:2.

Chtěla bych poděkovat i brankářům, kteří se dnes opravdu snažili a byly parádní oporou pro své týmy. Největší radost mi udělali kluci tím , že drželi jako jeden tým pohromadě a navzájem si pomáhali a podporovali se. Také chci poděkovat rodičům za to, že s námi sdíleli radost a podpořili své ratolesti. Takže ze 6 zápasů vezeme 4 výhry J

Byl to prostě náročný, ale za to naprosto parádní den. J

Green – Chrzová, Hradec , Herold (6+2), Wágner (4+3), Vejvoda(0+1), Vojtěch(1+0), Fidler(1+0), Týř.

Yellow – Cilc(1+0) , Trachta(7+2), Nápravník(6+4), Slavík(0+1), Hamalová(7+5), Škvaro(5+2)

Trenéři: Charvátová , Linka

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode