Florbalový víkend plný akce: tři turnaje v plánu

26.01.2024 10:37

Nadcházející víkend bude pro FbC Jazzmani Žatec nabitý florbalovou akcí, a to díky třem plánovaným turnajům. Podívejme se na rozpis událostí, který nám přinese vzrušující zápasy a boje o vítězství.

Sobota: turnaje elévů a starších žáků

Sobotní program odstartují elévové, kteří se představí na domácím hřišti v Žatci. Úvodní zápas bude proti týmu Florbal Chomutov Čertíci, a fanoušci mohou očekávat vzrušující florbalovou bitvu.

Ve stejný čas se starší žáci střetnou v Lounech, kde se utkají s týmem PRO Aktiv Bílina. Oba týmy se postaví tváří v tvář v zápase plném vášně a sportovního ducha.

Elévové budou mít další dva zápasy, tentokrát proti TJ Lokomotiva Louny a ASK Lovosice – LFP Black. Starší žáci pokračují ve svém turnaji v Lounech, kde se střetnou s ASK Lovosice – LFP B Yellow.

Neděle: Legendy na lounské půdě

Neděle bude patřit Ústecké lize, a zejména našim Legendám. Mužský tým se vydá do Loun, kde se představí ve dvojzápase proti týmům FbK Prty Postoloprty a rezervě TJ Lokomotiva Louny. Očekává nás den plný vzrušujícího florbalu a statečného boje na hřišti.

Florbalový víkend s FbC Jazzmani Žatec slibuje vzrušující zážitky a soutěživost na všech frontách. Přijďte podpořit naše týmy a zažijte okamžiky plné vášně a radosti ze hry! Buďte s námi na cestě za florbalovým úspěchem.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode