Florbalové soustředění 2017

06.08.2017 16:03

Letošní soustředění pokračovalo ve stejném duchu jako to minulé. Z našeho klubu vyjelo z 35 přihlášených dětí, 32. Což potvrzuje standardní naplnění 30% hráčů z florbalového klubu jede na soustředění. K tomu byli přizvání 3 trenéři a novinkou byly dvě „sociální“ pracovnice, které se staraly výhradně o neflórbalový program. Protože z minulých let byli tito trenéři potřeba, jelikož ty nejmladší ročníky (přípravky, elévové) musí získat co nejvyšší tréninkový komfort.

Oproti avizovanému ubytování v hotelu, došlo opět na ubytování v chatkách a vůbec nic nenasvědčovalo k tomu, že i příští rok budou všechny starší kategorie ubytovány zase tam. Samozřejmě kategorie přípravek a dívčí součást, byli ubytováni v hotelu, společně se svým záchodem a sprchou.

Strava beze změn, bufetového typu. Na základě předchozích zkušeností se strava vydávala pouze mladších kategoriím, kteří stále potřebují dohled nad tím, kolik toho snědí, ale naopak ti starší měli větší volnost ve výběru množství jídla. Tím bylo zaručeno, že se nevyhazovalo velké množství jídla a téměř všichni byli obslouženi dostatečným množstvím.

Tréninkové jednotky se rozdělily na ranní a odpolední s tím, že i tentokrát byla možnost využít nedaleko stojící zimní stadion, který dostatečně pokryl veškeré požadavky na kvalitní trénink. Do těchto tréninkových jednotek byla vkládána atletika a nově i kompenzační cvičení (jóga). Tak aby bylo opět zaručeno, že dítě se bude rozvíjet ve více směrech a ne jen jednostranné zaměření na florbal.

Veškeré florbalové úsilí bylo zakončeno velkým florbalovým turnajem, kde tentokrát všechny družstva byla rozdělena na dvě kategorie, mladší a starší. Když mladší kategorie hrála ráno (přípravka, elévové, mladší) spolu se svými trenéry a nadále po dobrém obědě mohl pokračovat turnaj starších kategorií (starší, dorost, junioři). Tím byla zajištěna mnohem lepší plynulost a efektivita hry a tuto samou strategii budeme aplikovat do našich přátelských turnajů.

Florbalové soustředění v počtu 170 lidí, bylo úspěšné a klub Florbal Chomutov, vše zvládl na 100% a my můžeme být rádi, že máme tu možnost být u toho. Děkujeme především šéftrenéru Florbal Chomutov Martinu Bocianovi, který odvádí neskutečnou práci a tímto podporuje náš klub. Děkujeme moc a budeme rádi, když se budeme moci zúčastnit i dalších společných akcí, protože Chomutov nám rozšiřuje obzor a pomáhá v rozvoji.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode