Florbal v Žatci získává na popularitě

23.05.2015 22:12

V sobotu 23. května uspořádal florbalový klub FbC Jazzmani Žatec přátelský turnaj pro týmy přípravek a elévů. Jazzmani v nedávné době zorganizovali nábor nových hráčů a přátelský turnaj je ideální příležitost, jak nové hráče uvést do zápasového rytmu.

Do Žatce se tentokrát sjelo pět celků z Chomutova, Podbořan, Loun, Žatce a extraligového Herbadentu (Praha). Pro méně znalé je tým Herbadent Praha několika násobným vítězem extraligy žen a bylo pro nás poctou hostit tento klub. Týmy se rozdělili do celkem dvanácti družstev, čtyři družstva v kategorii přípravek a osm družstev v kategorii elévů spolu s Herbadent Praha.

V kategorii přípravek jasně dominoval domácí tým FbC Jazzmani Žatec A, který navázal na šňůru vítězství z mistrovských utkání a v Žatci opět nezaváhal. Tím jasně ovládl turnaj přípravek a zaslouženě si došel pod vedením trenéra Galla k vysněnému poháru.

V kategorii elévů byla konkurence veliká a účastí pražského celku o to více zvětšila. Ambiciózní týmy z Chomutova, Žatce a právě Herbadentu bojovali o post nejvyšší. Domácí Jazzmani zaváhali v semifinále s Chomutovem a finále jim uteklo jen o vlas, přesto brali zaslouženě bronz a v poklidu, pod dozorem trenéra Ligdy, mohli sledovat jak dívčí tým z Herbadentu, ve finále přátelského turnaje, snadno přehrává FbC 98 Chomutov.

Turnaj byl velice zdařilí a tímto by klub FbC Jazzmani Žatec chtěl poděkovat všem participujícím partnerům za podporu našeho klubu.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode