FbC Jazzmani Žatec oznamují účast na Prague Games 2024

24.01.2024 18:29

Florbalový klub FbC Jazzmani Žatec s radostí oznámuje svou účast na prestižním turnaji Prague Games 2024, který se koná v nezapomenutelném prostředí Prahy. Tento turnaj slouží jako příležitost k setkání s florbalovou komunitou a posílení bratrství mezi kluby.

Prague Games: přehlídka florbalové excelence

Prague Games jsou považovány za jedno z nejvýznamnějších florbalových událostí v republice. Kluby z různých částí České republiky a zahraničí se zde setkávají, aby ukázaly svou dovednost, týmovou harmonii a vášeň pro tento vzrušující sport.

FbC Jazzmani Žatec na cestě za zkušenostmi

Pro Jazzmany ze Žatce to bude výjimečná příležitost ukázat své schopnosti a soutěžit s vrcholovými týmy. Klub se pečlivě připravuje na tento turnaj, cvičí tvrdě a staví na síle kolektivu. Trenéři, hráči a fanoušci se těší na zápasy plné vášně a sportovního ducha.

Zveme vás k podpoře jazzmanů

FbC Jazzmani Žatec srdečně zvou všechny své fanoušky, příznivce a přítele florbalu, aby přišli podpořit tým během Prague Games 2024. Vaše povzbuzení je pro hráče klíčové, ať už bude zápas jakýkoliv. Přijďte společně slavit vášeň pro florbal a podporovat svůj oblíbený klub. Především si zapište tento termín a pak se uvidíme

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode