DŮLEŽITÉ AKCE DO KONCE ROKU

07.02.2016 20:25

9. 2. 2016 prezentace Petra Ďarmeka (florbal.com)

Ukázka se bude týkat všeho florbalového i neflorbalového co nabízí výše zmíněná firma s názornou prezentací se zaměřením na jednotlivce.

20. 2. 2016 výběr starších žáků v Ústí nad Labem

Jako každý rok se konají výběry starších žáků, ze kterých se vytvoří Á tým, který bude hrát na finálovém turnaji proti všem krajským výběrům České republiky. Pro letošek byli vybráni Martin Duda, David Milyan, Jiří Kolář a Tomáš Zelinka. Držme palce, ať se dostanou ve výběru co nejdále.

17. 4. 2016 zájezd na Superfinále 2016

Dalo by se napsat, že to je již tradiční výlet do Prahy na Superfinále, které nám ukáže to nejlepší z českého florbalu jak v ženské, tak v mužské kategorii. Cena zájezdu bude 420 Kč. Další informace u předsedy spolku.

5. – 9. 5. 2016 AXA CUP – Švédsko

Zatím asi největší možnost si zkusit zahrát florbal na mezinárodní úrovni v Mecce florbalu. Zájezd bude organizován ve spolupráci s florbal Chomutov za 6.500,- se vším všudy (doprava, jídlo, startovné …). Více informací na fbcjazzmani.cz – AXA CUP - SWEDEN

6. – 10. 7. 2016 Prague games

FbC Jazzmani Žatec by chtěli navázat na dlouhodobou tradici v účasti na největším florbalovém turnaji na světě. Klub se této akce účastnil již od roku 1999, ale po několika letech došlo k přerušení těchto vazeb. Prague games je vcelku ideální turnaj pro rozšíření obzorů hráčů a získání nových zkušeností. Předpokládáme, že pro letošní rok přihlásíme družstvo mladších žáků a dorostenců. Cena za tento výlet se bude pohybovat okolo 2.500,-. Více na praguegames.cz

NEXT

Dále jsou připravovány další projekty, jako jsou přátelské turnaje pro přípravky, elévy a mladší a starší žáky, projekt pojď sportovat s námi, tak aby veřejnost získala více informací o našem populárním sportu, pracujeme na projektu florbal pro všechny, kde bychom se chtěli angažovat v tom, aby pro případné zájemce bylo na určených školách potřebné materiální vybavení, za další vytvoření klubové značky v dresech, aby měl každý hráč FbC stejný dres a bylo zřetelně viditelné, kam patří, v neposlední řadě se pracuje na NÁBORU do týmu přípravek a za poslední pracujeme na organizaci dalšího ročníku turnaje s rodiči J. Snad Vás něco z této nabídky osloví a podpoříte náš klub.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode