Druhý turnaj mladších žáků…

26.10.2017 15:46

V neděli 22. 10. jsme zajížděli s mladšími žáky na další turnaj, ale tentokrát do Litvínova, kde na nás čekali soupeři z Litvínova, Jirkova a Mostu.

Do prvního zápasu jsme nastupovali proti týmu z Litvínova a bylo hned od začátku jasné, kdo bude určovat průběh zápasu. Hned ve druhé minutě jsme inkasovali. Hráči Litvínova předváděli hezkou kombinační hru. První půle skončila 4:1 pro Litvínov. Do druhé půle jsme po pár radách nastoupili s lepší odhodlanou náladou a bylo to hned znát, kluci zamakali a srovnali na 4:4. Zdálo se, že se začíná dařit, ale to byla pouze má domněnka, v závěru zápasu kluci hru úplně vypustili a nechali si nasázet další tři góly. Zápas jsme prohráli 7:4.

Do druhého utkání jsme nastoupili proti nováčkovi soutěže a to proti týmu z Jirkova.

V tomto utkání jsem dal možnost novému gólmanovy Davidovi Odstrčilovi, který měl premiéru v brance. Byla na něm znát nervozita, a asi po dvou minutách jsme inkasovali. Zápas se odehrával nahoru, dolů. Oba týmy měly šance, ale po skončení první půle byl pro nás výsledek nepříznivý. Do druhého poločasu nastoupil do brány zkušený  brankář Dany Cilc a také kluci ožili a výsledek otočili. Na poslední asi 3 minuty jsem dal šanci ještě Davidovi aby si zachytal. Tento zápas jsme nakonec vyhráli 8:6.

Ve třetím a posledním zápase na nás čekal tým z mostu. V tomto zápase jsme si nevytvářeli žádné šance  a ani neměli přehled na hřišti. Hned od samého začátku jsme prohrávali. První půli prohráli 4:1. Do druhé půle jsme nastupovali unavení, jelikož jsme hráli druhý zápas v řadě. Kluci se zmohli na 2 krásné góly, ale to nestačilo a zápas jsme prohráli 8:2.

Závěrem bych chtěl říci, že přetrvává jeden a ten samý problém a to je fyzička. Snažíme se s tím něco dělat, makáme na tréninku celkem dost, ale výsledek se snad zanedlouho dostaví. Také bych chtěl poděkovat za vypůjčení Šimona Týře, který se sice přijel jen podívat na svého bratra, ale věci naštěstí měl sebou a mně se to hodilo, protože mi jeden hráč scházel. Myslím si, že předvedl velice dobrý výkon a do budoucna sním, počítám na 100%, jak bude potřeba. Také bych chtěl poděkovat rodičům, kteří na zápase byli a fandili.

Trenér Aleš Linka a Filip Naxera

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode