Dorostenci vezou z Litvínova další tři body

08.04.2017 18:07

V sobotu 8. 4. sehráli žatečtí dorostenci předposlední dvě utkání 2. dorostenecké ligy. V exligovém městě Litvínově čekali na žatecké florbalisty týmy z Kadaně a Mostu.

FBC DDM Kati Kadaň 2:4 FbC Jazzmani Žatec (0:0, 0:2, 2:2)

V nekompletní sestavě, jelikož den před utkáním skočil jeden hráč na žatecké chirurgii z důvodu vyndávání vody z lokte, nastoupili Jazzmani proti papírově silnějšímu soupeři. Tým Kadaně z horních pater tabulky se v úvodu utkání moc nepředvedl. Žatečtí hráči v první třetině vyčkávali na chybu soupeře, protože v případě otevřenější hry, by soupeř ihned trestal. Po oťukávací první třetině Žatec začal více vystrkovat růžky, což mělo za následek první branku utkání. Jazzmani zjistili, že Kadaň není vůbec nebezpečná a začali určovat tempo hry. Žatec si v poklidu vytvořil dostatečný náskok k tomu, aby v zápase získal zaslouženě tři body. Kadaňští v závěru zápasu náhodně snížili, ale to bylo z jejich strany vše.

FbC Jazzmani Žatec 6:14 FBC Vipers Most (1:6, 3:2, 2:6)

Ve druhém utkání bylo na žateckých hráčích vidět, jak hodně jim ubral síly první zápas. Vipers doslova uletěl v první třetině a bylo po zápase. První a poslední třetina se Jazzmanům vůbec nepovedli a to bylo rozhodující pro jazzmanský neúspěch v zápase. Dobrý zápas odehrál Tomáš Zelinka, který v zápase nasbíral 5 bodů za 2 branky a tři nahrávky.

Sestava: Sarič – Michal, Duda, Pšenička, Naxera – Zelinka 3 + 4, Hanuš 4 + 2, Milyan 1 + 0 – Kolář 0 + 2, Žiga 2 + 0

Trenér: Ing. Tomáš Votava

„V prvním zápase jsme ukázali obrovskou sílu týmu. Proti jasně silnějšímu soupeři jsme bodovali, protože jsme byli tentokrát zkrátka lepší. První zápas byl Matěje Hanuše, kterému dovolil soupeř dělat co chce. Ve druhém zápase nám soupeř ukázal naší největší slabinu – obsazování hráče bez balónku. Most nás mnohdy rozebral na kostičky a to pokud chceme vítězit, se nesmí stávat. Výsledek neodpovídá předvedenému výkonu. Když byl první zápas Matějovo, tak druhý byl Tomáše Zelinky, který předvedl velmi kvalitní výkon.“

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode