Dorostenci mezi nejlepšími sportovci města

23.06.2020 07:21

Včera proběhlo vyhlášení nejlepšího sportovce města Žatec a florbalisté byli opět u toho.

Pozdním odpolednem provázel Patrik Koutník a mezi nejlepší kolektivy se na pódiu ukázali i naši dorostenci.

Tým dorostenců (ročník 2003) začal své úspěchy v kategorii starších žáků, kde se ze dna tabulky probojoval až mezi 5 nejlepších družstev ligy. Nutno podotknout, že soutěž nebyla tvořena jen z 5. týmů, ale z 24 týmů rozdělených do 6. košů. Švýcarský systém určil Jazzmanům startovací pozici v pátém koši a postupnou pílí (výhra v turnaji a postup výš) se Jazzmani vypracovali až do skupiny nejlepších.

V další sezóně sbírali zkušenosti ve 2. dorostenecké lize, kde opět přišlo vyvrcholení v podobě 3. místa a jen těsnému úniku bojů o post nejvyšší.

Právě za tyto úspěchy byl tým odměněn a je zde vidět kontinuální práce trenérů (DĚKUJI TRENÉRŮM), kteří družstvo chtějí posunout ještě výš a připravit na DIVIZI#MUŽŮ.

Sezóna 2020/2021 bude pro ně výzvou juniorská liga a účast těch nejlepších v divizi.

Připomínám, že sezóna 2020/2021 bude pro klub historická. Do soutěže je přihlášeno celkem 8 družstev (přípravka, elévové A a B, mladší žáci, starší žáci, dorostenci, junioři a muži). Rok bude specifický a to nejenom v tom, že Jazzmani postavili všechny mužské kategorie, které se dají přihlásit do českého florbalu, ale hlavně tím, že tým mužů bude hrát celostátní soutěž - DIVIZE A, která žádá mnohem více úsilí než do této chvíle.

Ruku v ruce s tímto závazkem je povinná transformace kroužku na fungující klub. Jsme teprve na začátku cesty, ale první indicie ukazují, že transformace bude úspěšná. Potenciál je vysoký, jen ho v maximální míře využít.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode