znáte příběh našeho loga?

15.05.2023 10:01

Byl jednou jeden leprechaun, který žil v lesích nedaleko královského města Žatec. Leprechaun byl známý svými zlatými mincemi a jeho pověst se brzy dostala i do města. Jednoho dne se do Žatce přistěhovala rodina, jenž měla syna, který se chtěl stát florbalistou. Rodina hledala klub, který by byl vhodný pro začátečníky a narazila na FbC Jazzmani Žatec.

Když se chlapec přihlásil do klubu, cítil se trochu osaměle, protože neznal nikoho z týmu. Jednoho dne během tréninku si všiml malého mužíčka s rudými vlasy, zelenými kalhotami a bílou košilí, který seděl na jedné z laviček v tělocvičně. Chlapec byl zvědavý, kdo to je a co tam dělá. Když se ho zeptal, mužík se představil jako leprechaun a řekl chlapci, že je tu, aby hledal zlatý křížek, který ztratil v této tělocvičně před mnoha lety.

Chlapec byl nadšený z toho, že se setkal s leprechaunem, a rozhodl se mu pomoci najít zlatý křížek. S leprechaunem se setkával pravidelně po trénincích a společně hledali křížek. Chlapec mu také ukázal, jak hrát florbal, a leprechaun byl nadšený z toho, jakou vášeň chlapec pro tento sport má.

Po několika týdnech hledání konečně našli zlatý křížek. Leprechaun byl chlapci velmi vděčný a slíbil mu, že mu udělá nějaké kouzlo. Chlapec si přál, aby jeho tým vyhrál nadcházející turnaj a leprechaun mu slíbil, že bude s nimi celou dobu.

Na turnaji tým FbC Jazzmani Žatec hrál skvěle a dokázal porazit všechny své soupeře. Chlapec se těšil, že se konečně setká se svým kamarádem leprechaunem, ale ten nikde nebyl. Když se chlapec vrátil domů, našel na svém stole malý dárek. Byla to zlatá mince od leprechauna a malý lístek s nápisem: "Díky za pomoc, náš tým bude vždycky vítězit, pokud budeš hrát florbal se srdcem". Od té doby hrdě máme ve znaku klubu právě tohoto bájného Leprechauna.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode