Zlepšení Elévků na turnaji v Lounech

25.03.2019 15:22

Naši Elévci předvedli v letošní sezóně jeden z nejlepších výkonů, když jednoznačně vyhráli s Jirkovem, po velmi bojovném utkání remizovali s Lounským týmem, velmi dobře zahráli s jednoznačně nějlepšími Teplicemi i s Lovosicemi.  V posledních 4 turnajích jsme průměrně dostávali 8 branek na zápas a často jsme dostali i nepopulární desítku.) V Lounech všichni do jednoho odevzdali na hřišti to nejlepší co v nich bylo a rázem jsme dostali za celý turnaj jen 16 branek ( 4 na zápas). Měsíc trénujeme obranu a já věřím, že tohle je první odraz úsilí našich kluků a holek na hřišti. A chci je za upřímně pochválit. Dali jsme 15 branek, takže v útočné fázi je to takový náš, ne moc vysoký standard.

ŽATEC – DDM TEPLICE 2:6

Utkání s Teplicemi nezačalo šťastně a hned z prvního nahození soupeře jsme si nervózně dali vlastní branku. Soupeř byl technicky, kombinačně, rychlostně i střelecky vyspělejší, naši hráči však tentokrát nehráli vůbec ustrašeně a s respektem a vše doháněli obrovským nasazením. Prohráli jsme 6:2. přičemž 3 obdržené branky byly hodně šťastné. Všem ostatním soupeřům na turnaji daly Teplice 11-15 branek, takže to hodnotím jako velmi úspěšné. Byl to velmi povedený výkon.  

ŽATEC – JIRKOV  7:1

Soupeř v prvním utkání překvapivě porazil Lovosice a byl při chuti. Především 1.  a druhá lajna však rychlými přihrávkami a pohybem soupeře přehrávala. (Štěpánka- Tomáš – Kuba / Jindra – Luky- Vilda) Třetí a 4 lajna (Alex – Péťa – Dominik / Pája – Honza – Martin) hráli moc -moc dobře nechybovali, nedostali ani jednu branku a dokonce díky Martinově brance svůj zápas vyhráli.  Individuální výkony většinou nehodnotím, ale po dlouhém hledání se tohle utkání se střelecky mimořádně povedlo Vildovi, který dal 3 branky a je vidět, že když má od soupeře trochu prostoru, tak je to výborný střelec. Zapracujeme na pohybu a sebevědomí a já doufám, že to bude zase ten šikovný, sebevědomý a pro soupeře nebezpečný Vilda, jako v přípravce. Super.  Pochválit můžu celý tým, ale ještě vyzdvihl Alexe a Jindru, kteří po novém roce udělali obrovský herní skok a tým se na jejich výkony v obraně může vždy spolehnout.

ŽATEC – LOUNY 2:2

Nejhezčí a nejdramatičtější utkání ze všech. Minulý týden jsme s tímto týmem prohráli 8:1. Teď na jejich hřišti remíza a pouze 2 obdržené branky. Tento zápas patřil hlavně Emičce v brance, která předváděla úžasné zákroky a všichni hráči si toho byli vědomi a po zápase jí v šatně děkovali což bylo hrozně fajn. Celou druhou půli jsme vedli 2:1 a vyrovnávací branku jsme dostali až v úplně poslední minutě. Deklaruje se, že v této kategorii nejde o vítězství, ale o to, aby se hráči sehrávali, měli ze hry radost každým zápasem rostli a mohli si zkoušet co už se naučili. Ano to je pravda, ale tento zápas strhnul úplně každého a touha nepustit to byla obrovská. Moc hezký a v pozitivním slova smyslu emotivní  zápas.

ŽATEC – LOVOSICE

Tým Lovosic prohrál s Jirkovem i Teplicemi i Louny. Ale nevyzpytatelnost této kategorie umí vždy překvapit. Soupeř se asi i šťastně dostal do vedení 2:0 a najednou ho bylo všude plno. I přes veškerou snahu, jsme byli stále brankově pozadu. A utkání se nepodařilo srovnat. Přesto nezbývá než pochválit nasazení a snahu všech. Někdy vám prostě není přáno.    

Dušan Volráb

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode