Zkušenosti pro tým elévů z Podbořan

21.03.2017 10:53

18.3.2017 Jsme se s týmem Yellow vydali na turnaj do nedalekých Podbořan.

Naše sestava byla takováto: V bráně nás zuby nehty bránil Dan Cilc a zbytek osazenstva se skládal z Tondy Škvara, Míši Nápravníka, Ondry Trachty, Saši Wágnera a v neposlední řadě našeho benjamínka Štěpána Herolda. Moc nás nebylo to je pravda , ale první zápas proti Tuleňům Yellow z Podbořan jsme dali s naprostým přehledem a hřiště bylo jen naše. Jepravda , že tento Podbořanský tým byl oproti našim menší , ale za to se velice statečně snašima klukama popral a za to mají můj obdiv . J Tento zápas dopadl 20:1

Dalším soupeřem pro nás byl Most, který nás čekal hned po prvním zápase. Zde jsme v první polovině vedli 3:2 a bohužel jsme toto skóre nezvedli a ani neudržely . Zápas skončil velice těsně a to 6:5 v náš neprospěch.

Poslední zápas byl v režiji protihráčů a to Podbařanského týmu Blue. I přesto že jsme tento zápas také prohráli a to 4:9. V tomto posledním zápase bylo vidět , že Podbořany o proti nám mají lepší kondici . Naši kluci inkasovali většinu gólů jen díky tomu , že neobsadily protihráče a ty tak dostali spousty možností k střelbě na naší branku.

Ale je vidět , že když se kluci soustředí , dokáží hrát velmi takticky. Což se potvrdilo jak v prvním zápase tak , ale i v tom druhém.

Do konce sezóny nám scházejí ještě dva turnaje a to ve Štětí a v Žatci. Pevně věřím , že si tyto turnaje kluci užijí , ukáží se v nejlepším světle a dovezou co nejvíce výher.

Chtěla bych poděkovat rodičům za to , že se zůčastňují zápasů a plně podporují své ratolesti. J

Také velké díky patří Danovi, který měl spousty báječných zákroků.

Sestava: Škvaro (9+5), Nápravník (5+5), Trachta(7+2), Wágner(4+2), Herold(4+5)

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode