Ze Semil dvě vítězství

23.10.2018 21:01

V sobot 20.října se odehrál již třetí  turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků ve florbale.

Tentokrát tým starších žáků zajížděl do dalekých Semil.

 FbC Jazzmani Žatec : FBC DDM Kati Kadaň   12:6 (6:3,6:3)

Utkání Jazzmanům vyšlo na výboru. Od prvních minut zápasu Jazzmani využívávali svoji herní převahu a odskočili soupeři na rozdíl čtyř branek. Soupeř sice snížil, ale na přestávku šli Jazzmani s rozdílovým náskokem tří branek. V druhém dějství Žateckým florbalistům vyšlo na co sáhli a nastříleli soupeři dalších šest branek. Soupeř se opět prosadil až v úplném závěru zápasu, kdy obrana Jazzmanů polevila v bránění a dovolila soupeři vstřelit tři branky, ale na vítězství Jazzmanů to nemělo žádný efekt.

Branky : 3 Kučera, 2 Škvaro, 2 Šůs, 2 Dyrynk, 2 Hnízdil, Týř

 

FbC Jazzmani Žatec : ASK Lovosice- LFP 2:5 (1:3,1:2)

Úvod zápasu vyšel lépe Jazzmanům, kteří hned z vážnější situace dokázali skórovat. Soupeř ale rychle odpověděl a v závěru první části díky dvěma trefám otočil vývoj zápasu. Po přestávce Jazzmani dokázali snížit na rozdíl jedné branky, ale Lovosičtí opět v zápětí přidali další trefu a to se ukázalo jako klíčové. V závěru zápasu ještě soupeř přidal jeden úspěšný zásah. I přes celkem vyrovnané utkání se tentokrát radoval soupeř.

Branky :Kučera, Hnízdil

 

FbC Jazzmani Žatec : SCC Semily   3:1   (2:1,1:0)

Jazzmani se dostali do vedení hned z první útočné akce a netrvalo dlouho a přidali další branku. Soupeř necelou minutu před koncem první půle dokázal snížit a tak se šlo na přestávku jen s jednobrankovým náskokem. Druhá část zápasu byla z obou stran velmi vyrovnaná a přidat další branku mohly oba týmy. Naštěstí si slovo vzali opět Jazzmani a navýšili svůj brankový náskok. V závěru zápasu se soupeři naskytla ještě výhoda přesilové hry v poměru pět na tři, ale Žatečtí celou situaci zvládli skvěle a připsali si druhé vítězství.

Branky : 2 Škvaro, Kučera

 

Hodnocení trenéra : Jsem rád, že jsme dokázali opět zvítězit a dnes dokonce dvakrát nad celkem silnými soupeři. Díky dvou výhrám jsme turnaj vyhráli a dostali jsem se opět do druhého výkonnostního koše což je velký úspěch. Teď budeme hrát doma tak uvidíme jak ve druhém koši obstojíme. Budou to opět velmi těžké zápasy.

Sestava : Bolha(0+1), Odstrčil,- Šůs(2+1), Dyrynk(2+0), Škvaro(4+0), Kučera(5+2),  Týř(1+0), Bešík-Hnízdil(3+1), Hrnčiřík(0+1),  Modroczki(0+1),  Hoblík(0+2),Hrabačka

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : Martin Ligda

 

 

 

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode