Žatečtí přípravkáři dál sbírají výhry

05.11.2017 21:52

V sobotu 4. 11. odjela žatecká přípravka do nedalekého Chomutova. Na turnaj jsme odcestovali v oslabené sestavě bez Vildy, Ondry a Káji. I tak tento nekompletní tým odehrál pěkný turnaj.

V prvním zápase nás čekali Čertíci z Chomutova se, kterými máme letos kladnou bilanci 2:0 a nechtěli jsme to měnit :). Do zápasu jsme šli s odhodláním opět vyhrát. Co jsme chtěli, to jsme udělali a porazili Chomutov 6:1, když se dvakrát trefil Petr Karas, Lukáš Bečan a Jakub Kimák. Za tento výsledek vděčíme Dominiku Tajflovi, který výborně chytal a držel náš tým.

Druhý zápas jsme si vybrali slabší chvilku. Proti Litvínovu jsme nastoupili a chtěli opět vyhrát. První minuty jsme hráli vyrovnaně a drželi stav 2:2 po trefách Kuby. Ještě do poločasu však soupeř odskočil na rozdíl dvou branek a poločas skončil 3:5, když v závěru přidala branku Štěpánka Gregorová. Druhý poločas jsme začali lépe a dotáhli se na rozdíl jedné branky. Závěr nám však nevyšel a na konec jsme podlehli 5:9.

Třetí zápas musel být náš a taky byl. Hned z první akce se trefil Péťa Karas. V tlaku jsme nadále pokračovali a po trefě Lukyho a Kuby vyhráli poločas 3:0. V úvodu druhé části mohli skóre navýšit Kryštof Mynařík a vzápětí Jindřich Botek, ale brankář soupeře byl proti. Přišel gól Péti na 4:0 a pátou trefu přidal Kuba. V závěru měl velkou šanci Filip Segeč, ale z dorážky neproměnil. Nesmím opomenout benjamínka našeho týmu Jonáše Gregora, který na hřišti odvádí dobrou práci, a doufám, že již brzy se také střelecky prosadí. Velký dík a gratulace k druhé vychytané nule na druhém turnaji patří neprůstřelné hradbě v naší brance Dominiku Tajflovi (DÍKY MOC DOME JSI JEDNIČKA).

Závěrem moc děkuji všem rodičům za doprovod dětí na turnaj a za skvělou atmosféru, kterou vytvořili. Další turnaj hrajeme 25. 11. na domácí půdě, tak věřím, že vytvoříme jedinečnou atmosféru a soupeřům přichystáme peklo. Jak my na hřišti tak Vy v hledišti.

Děkuji Trenér David Šůs

       Asistent David Šůs mladší

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode