Žatecké legendy zatím bez bodu

17.10.2023 14:02

V neděli se konal již druhý turnaj, na kterém se Legendy střetli s týmy FBC Vipers Most a BK Real Roudnice n/L C. Týmy se utkaly v náročných zápasech, které nabídly všem divákům kvalitní florbalovou podívanou.

První zápas proti týmu FBC Vipers Most byl bojem o každý míček. Naši hráči se snažili předvést své nejlepší výkony, ale soupeř byl velmi silný. Zápas skončil výsledkem 9:5 ve prospěch FBC Vipers Most, ale naši hráči bojovali až do posledního hvizdu.

Druhý zápas proti týmu BK Real Roudnice n/L C byl velmi vyrovnaný. Naši hráči se snažili o obrat, ale soupeř byl tentokrát o krok napřed. Zápas skončil výsledkem 6:5 ve prospěch týmu BK Real Roudnice n/L C.

Tým FBC Jazzmani Žatec – LEGENDY předvedl, že i hráči s většími zkušenostmi mají stále co nabídnout. I když výsledky nebyly v jejich prospěch, hráli s vášní a bojovali jako jeden tým. Sezóna teprve začala, a tito hráči ukazují, že jsou stále schopni hrát kvalitní florbal a při tom se bavit.

FbC Jazzmani Žatec stále jednají o jedné akvizici, která by jistě spolu se svou maličkostí přinesla i nějaký ten úspěch.

JAZZ, JAZZ, JAZZMANI!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode