Žatec v Teplicích

24.02.2019 17:48

Po dlouhé odmlce vyrazila žatecká přípravka na turnaj do Teplic. Lyžařská sezóna a nemocnost nám nedovolila vzít více jak dvě řady. První zápas proti Chomutovu. Vždy je to super, protože se děti znají ze společného soustředění. S trenéry jsme děti nechali zápas v jejich režii. Rozešli jsme se s remízou 6:6.

V druhém zápase proti Teplicím jsme sahali po vítězství, ale nakonec zase remíza 6:6 :). Třetí zápas proti Mostu byla přetahovaná. Prohrávali jsme, ale i vedli. S Kamilem jsme nechali děti hrát a tvořit hru. Nakonec jsme podlehli 8:10. 7 svěřenců Klárka Wágnerů, Jonáš Gregor, Petr Karas, Ondřej Volráb, Filip Segeč, Jakub Lebduška a Matěj Dyrynk odehráli skvělý turnaj.

Byli jsme spokojeni, děti ukázaly skvělou hru a přehled na hřišti. Sami reagují na situace a rvou se o každý balónek. Kary a Ondra jsou připraveni do elévů. Já osobně musím vyzdvihnout Jonáše. Dával góly a jeho individualita a přehled na hřišti je nepřehlédnutelný. Bude pílířem pro naší nastávající sezónu. Nesmím opomenout skvělé rodiče. Děkuji.

Již teď avizuji na naši rozlučkovou akci se sezonou a hráči ročníku 2010. Máme v plánu uspořádat rozlučku po posledním turnaji o víkendu 27.-28.4. s poděkováním hráčů, kteří odchází do vyšší kategorie.

Děkujeme, trenéři David Šůs, Kamil Gregor

                 asistent trenérů David Šůs ml.

Flóóóóórbal Žatec.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode