Žatec na domácí půdě

18.11.2019 14:15

V sobotu 16.11. jsme pořádali první ze dvou domacích turnajů v této sezóně.

Turnaje se zúčastnili všichni hráči a hráčky přípravky, až na marody, tak příště kluci.

Náš druhý turnaj jsme rozehráli velmi dobře. První zápas jsme nastoupili proti TJ Lokomotivě Louny. Zápas jsme rozehráli moc pěkně. Po chvilce jsme se ujali vedení a to si drželi  po celou dobu utkání. Tým ve složení, linu up : Klára Wágnerová,Vojtěch Škrdle (C), Dan Špička, Kryštof Václavek, Matěj Dyrynk, Vojtěch Janouš, Jakub Pilát, Jan Stejskal, Kryštof Lysuk, Ester Mlezivová, Sára Šůsová a benjamínek týmu Nela Potěšilová odvedli na hřišti skvělou práci.

Po krátkém volnu nás čekal SK Bivoj Litvínov Black. Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, vedli jsme hned 2:0. Pak přišly chvilky Litvínova a my rázem prohrávali 2:5. Utkání se nám moc nepovedlo. Soupeř nás přehraval a nakonec zaslouženě zvítězil 9:3. Do třetího zápasu jsme naskočli proti SK Litvínovu Yellow. Litvínov byl již od začátku herně lepší. Tak jsme první půli podlehli 1:6. Nic jsme nevzdali a všichni na hřišti, i přes nepříznivý výsledek, dál bojovali. Vše se vyplatilo a my zkorigovali konečný výsledek na 10:6 ve prospěch Litvinova.

Turnaj se povedl, byla skvělá aCmosféra a rodiče dětem fandili. Další turnaj nás čeká 30.11. v Chomutově. Děkujeme všem účastníkům turnaje, hlavne nováčkům , kteří sebrali odvahu a přišli si vyzkoušet atmosféru turnajů. Začátky bývají těžké, ale společně to dokážeme, jsme jeden tým. Nerad vyzdvihuji jednotlivce, protože florbal je kolektivní sport a každý tým má silné a slabé stránky.

Ale tenhle turnaj se opravdu povedl Vojtovi Škrdlemu a Klárce Wágnerů. Vstřelili jsme 18 branek a to je pěkné. Nechceme proti silnějším soupeřům jen bránit a vyhazovat míčky. Chceme se soupeři hrát vyrovnanou partii, útočit a dávat góly. Velké dík patří všem rodičům a Jonášovi, který přišel tým taktéž povzbudit. Všichni jste vytvořili báječnou atmosféru. Děkujeme moc

Trenér : Kamil Gregor

             David Šůs

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode