Zahájení sezony vyšel starším žákům na výbornou

01.10.2017 16:07

V sobotu 1.Října se uskutečnil první turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků.

Žatečtí florbalisté přivítali na domácí palubovce týmy z Kadaně, Lípy a Liberce.

Domácí halou pro Jazzmani je i pro tento rok opět tělocvična Střední zemědělské školy

 FbC Jazzmani Žatec : FBC DDM Kati Kadaň 6:5 (1:1,5:4)

Obě mužstva začali celkem opatrně. Jako první se do vedení dostal soupeř, když potrestal zaváhání Žatecké obrany. Jazzmani se dočkali vyrovnání až v samotném závěru první půle.

Po přestávce se hra na obou stranách zrychlila a začal se hrát velmi rychlý a útočný florbal, který byl i bohatý na branky. Soupeři se podařilo odskočit na rozdíl dvou branek, ale Jazzmani díky nabídnuté přesilové hře dokázali zápas vyrovnat a v samotném závěru i výsledek otočit a zvítězit.

Branky: 3 Volráb, Vápeník, Hanzlík, Říha

 

FbC Jazzmani Žatec : FBC Jopa Česká Lípa 5:4 (2:2,3:2)

Vstup do utkání vyšel lépe Lipským, kteří se po pěkné akci ujali vedení. Jazzmani si vytvořili hned několik šancí a výsledek po dvou úspěšných trefách otočili, ale v závěru si vzali slovo opět hosté a vyrovnali. Po přestávce se opět hrál velmi vyrovnaný florbal s mnoha šancemi na obou stranách. Více úspěšnější byli Jazzmani, kterým se podařilo odskočit na rozdíl dvou branek. Soupeř až v samotném závěru snížil na rozdíl jediné branky, ale Jazzmani si druhé vítězství už pohlídali .

Branky : 2 Volráb, 2 Kuvík, Říha

 

FbC Jazzmani Žatec : FBC Liberec C 11:1   (7:0,4:1)

V posledním utkání dne nastoupili Jazzmani proti jednoznačně nejslabšímu týmu turnaje.

Hned od prvních minut bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Jazzmani si s chutí zastříleli a o svém vítězství rozhodli hned v první půli zápasu. V druhém dějství sice soupeř dokázal vstřelit jedinou branku, ale na tu Jazzmani odpověděli dalšími čtyřmi přesnými zásahy a jednoznačně soupeře přehráli a i třetí zápas doma vyhráli.

Branky : 4 Hanzlík, 2 Říha, 2 Škvaro, 2 Kuvík, Hotěk

 

Sestava: Kloboučník, Ali –Hotěk(1+1), Hnízdil Enders(0+2), Vápaeník(1+1) -  Kuvík(4+7), Říha(4+2), Volráb(5+3),  Hanzlík(5,+0) Dyrynk, Škvaro(2+1), Hrnčiřík

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : Dušan Volráb

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode