Zahájení sezóny mužů A – ukažme svou sílu!

13.10.2023 20:39

Zítra je den, na který se fanoušci žateckého florbalu těší celé prázdniny. Muži A týmu FbC Jazzmani Žatec se chystají zahájit novou sezónu a doufají, že budou na hřišti zářit svou silou a dovednostmi.

Pro zítřejší zahájení sezóny je vše připraveno. Hráči tvrdě pracovali na své kondici a dovednostech během celého léta a nyní je jejich čas zazářit na hřišti. Se staronovým trenérem a svěžím pohledem na hru mají hráči důvod věřit, že letošní sezóna bude plná úspěchů.

V týmu očekáváme několik klíčových hráčů, kteří by mohli týmu přinést vítězství. Mezi tyto hráče patří útočníci Adam Brunclík a Adam Dvorský, kteří jsou známí svou střeleckou přesností. Brankář Pavel Sarič bude klíčovou postavou v obraně týmu a jeho výkony na brankové čáře budou rozhodující.

Sestava na zítřejší zápasy bude pravděpodobně zahrnovat tyto hráče:

Adam Brunclík

Adam Dvorský

Pavel Sarič

Matěj Hanuš

Jiří Kolář

David Milyan

Viktor Milyan

Harry Minařík

Toto je sestava, která bude reprezentovat FbC Jazzmani Žatec v prvním kole sezóny. Hráči jsou připraveni, a my věříme, že budou bojovat s plným nasazením a budou chytře využívat svých dovedností.

Zítřejší den bude plný vzrušení, vášně a florbalového nadšení. Přijďte a buďte součástí tohoto začátku. Podpořte FbC Jazzmani Žatec na cestě za úspěchem!

JAZZ, JAZZ, JAZZMANI!

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode