Začátek nové florbalové sezóny

01.09.2023 17:00

FbC Jazzmani Žatec 2023

S prvním zářijovým slunečním paprskem se na sportovní scéně Žatecka otevírá další kapitola florbalu. Slibné mladé talenty, zkušení veteráni a vášniví fanoušci se těší na start nové sezóny klubu FbC Jazzmani Žatec, která začíná prvním školním dnem 4. září 2023.

Není pochyb o tom, že tato sezóna bude ve znamení vzrušení, soutěže a sportovního ducha. Co vše můžeme očekávat od tohoto týmu, který se již etabloval jako jedna z florbalových bašt na Ústecku?

Historie Jazzmanů:

FbC Jazzmani Žatec mají za sebou bohatou historii a jsou hrdi na své kořeny. Od svého založení před více než dvaceti lety se klub vypracoval do pozice respektovaného účastníka regionální florbalové scény. Svojí hrou, týmovým duchem a vášní pro florbal si získali nejen loajální fanoušky, ale také uznání v celém regionu.

Rekordní Počet Týmů:

Pro letošní sezónu udělali Jazzmani něco, co v minulosti nebylo vidět. Přihlásili rekordní počet týmů – celkem devět. To znamená, že fanoušci mohou očekávat dvojnásobnou dávku vzrušení a florbalového dobrodružství. Každý tým má svůj unikátní styl a cíle, a tím pádem můžeme očekávat různorodost na hřišti.

Tréninky zůstávají nezměněny:

Ačkoli se klub rozšiřuje, jedna věc zůstává nezměněna – časy a místa tréninků. To je něco, co hráče i trenéry spojuje. Každý trénink je příležitostí zdokonalit dovednosti, posílit týmový duch a připravit se na nadcházející zápasy. Přítomnost hráčů na trénincích je klíčovým faktorem úspěchu celého klubu, a toto vedení Jazzmanů zdůrazňuje.

Takže, co můžeme čekat od FbC Jazzmani Žatec v nadcházející sezóně? Všechno a možná i více. Tým je připraven na výzvy, které přinese nová sezóna, a fanoušci se nemohou dočkat, až uvidí své oblíbené hráče na hřišti.

Zda jste oddaný fanoušek nebo nová tvář ve světě florbalu, jedna věc je jistá: sezóna 2023 s Jazzmany bude plná vzrušení, nečekaných momentů a vášně pro tento úžasný sport. Ať už jste na tribunách nebo na hřišti, připravte se na nezapomenutelnou jízdu!

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode