Z Mostu přivezli remízu

22.09.2019 21:51

V sobot 21.září se odehrál první turnaj ustecko-liberecké ligy starších žáků ve florbale

Mužstvo starších žáků prošlo obměnou kádru, protože větší část týmu odešla do kategorie dorostenců a tak bude zajímavé, jestli naváže na celkem povedenou loňskou sezonu.

FbC Jazzmani Žatec : ASK Lovosice LFP 2:2 (0:1,2:1)

V první půli zápasu  měl více ze hry soupeř, který dokázal i proměnit jednu ze šancí a dostat se tak po zásluze do vedení. Po přestávce se hra vyrovnala, ale Lovosice dokázali opět vstřelit další branku. Jazzmani ale hrát nepřestali a díky své pílí dokázali snížit a hned po další minutě hry vyrovnat což soupeře očividně zaskočilo. V závěru zápasu se ještě žateckým nabídli další velké možnosti k otočení výsledku, ale nedokázali je proměnit a tak zápas skončil nerozhodně.

Branky : Hotový, Šole

FbC Jazzmani Žatec : FBC DDM Kati Kadaň 2:4 (2:2,0:2)

Druhé utkání začalo podobně jako předchozí. Soupeř se ujal vedení, ale jazzmani dokázali na vstřelenou branku soupeře hned odpovědět. Jazzmani si pak vytvořili několik šancí, ale soupeř byl efektivnější a znova se ujal vedení. V závěru první půle se ale Jazzmani přece jen dočkali a vyrovnali. Po přestávce  byla hra vyrovnaná, ale branky přidal už jen soupeř, který dokázal potrestat zaváhání v žatecké rozehrávce, když to Jazzmani chyby soupeře nepotrestali a tak si Kadanští připsali své první vítězství nad Jazzmani v této sezoně.

Branky : Milyan, Šole

FbC Jazzmani Žatec : FBC Vipers Most 2:8 (1:1,1:7)

Poslední zápas dne Jazzmani nerozehráli špatně sice soupeř byl více na balonku, ale žatečtí konečně vstřelili první branku na kterou soupeř odpověděl až v závěru první půle.

Druhá část zápasu se Jazzmanům vyloženě nepovedla. Po špatné rozehrávce se soupeř dostal do vedení a díky chybám, které Jazzmani tvořili v obraném pásmu své vedení celkem snadno navyšoval. Jazzmani sice ještě snížili, ale vytvořili dalších několik chyb a soupeř je nemilosrdně potrestal.

Branky : Hotový, Škvaro

Sestava : Pintr-Žitný, Týř(0+1), Kočina, Janoušek, Děděk-Hotvý(2+1),Škvaro(1+0), Hrnčiřík, Jelínk(0+1),Šole(2+0),Kutnohorský, Milyan(1+1)

Trenér: Martin Ligda

Hodnocení trenéra: Pro kluky to byl první letošní turnaj. Máme úplně jiný tým než loni a musíme zamakat na trénincích. Jinak zápasy až na poslední půli proti Mostu byli vyrovnané. Přijde mi, že klukům prostě došli síly a soupeř toho využil. Jinak první dva zápasy jsme mohli klidně oba vyhrát. Uvidíme co přinesou další turnaje.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode