Výlet do daleké Smržovky se mladším žákům nepovedl.

30.09.2018 20:33

V úvodním kole, ligy mladších žáků čekali na naše hráče celky z Lovosic a Jablonce. V prvním zápase žatecký florbalisté zcela propadli. Lovosice skvěle využívali chyb Žatce a pohodlně si došel pro vítězství 9:0. Žatecký tým je pro letošní rok tvořen z větší části nováčky a možná i proto hned na úvod sezóny taková vysoká porážka.

Ve druhém zápase narazil Žatec na rovnocenného soupeře z Jablonce. Jablonci se v neprospěch Žatce povedl dokonalý začátek, protože již po 15. sekundách vedli 2:0. Ano, dva nula. Tentokrát neplatilo dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, protože soupeři se povedlo dvakrát za sebou vyhrát buly. Oběhnout oba stojící obránce a vsítit branku. Další klíčovou roli sehrálo zranění žateckého Adama Šoleho, který kvůli zranění musel ze zápasu odstoupit na konci prvního poločasu. Jazzmani po dramatickém konci, prohráli 5:3.

Sestava: Cilc, Fiedler – Kočina, Wágner, Janoušek – Trachta, Šole, Škvaro – Vojtěch, Novák, Vejvoda

Trenér: Votava

Velice solidní výkon podal Jakub Vejvoda, který mnohokrát byl pouze kousek od vstřelení branky. Slušný výkon podali Kočina, Wágner a Šole. Ostatní hráči byli daleko za svým průměrem a i díky tomu si Žatec odvezl ze Smržovky dvě prohry.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode