Výborní elévci vyhráli turnaj v Děčíně

17.12.2017 19:03

Díky vysoké marodce a několika omluvenkám Elévci odjeli na turnaj do Děčína jen se šesti hráči. Odečtu-li brankaře neměli jsme ani 2 kompletní lajny. Už minule jsem psal o tom, že kluci jsou bojovníci a zlepšují se a na tomhle turnaji to konečně zúročili. Předvedli se opravdu krásnou hrou s naprostým nasazením. Asi to bylo tím, že jsme se před turnajem vsadili, že když vše vyhrají, tak jim všem koupím párek v rohlíku .. a za ten párek se mohli na hřišti rozkrájet.    

Žatec –  Most White 14:0 (8:0)

Kluci soupeře vůbec nepustili do hry hrálo se jen na jednu branku. Soupeř za celý zápas vystřelil na naši branku jen 2x a to Dany bezpečně kryl. Hra dopředu šla dobře. Kluci hráli to co trénujeme – útočníci do šířky hřiště, náběhy před bránu, rychlé přihrávky.  Od stavu 6:0 soupeř dal hrál dle pravidel o jednoho hráče v poli navíc, takže jsme většinu zápasu hráli oslabení. Na herním projevu a převaze na hřišti se však nic nezměnilo. Naši kluci byli lepší ve všech činnostech a vyhráli bez obdržené branky 14:0. Všichni naši hráči dali minimálně 2 branky což je skvělé.

Herold 5, Týř 3, Vojtěch 3, Wágner 2, Hrnčiřík 2

Žatec – Děčín 8:6 (4:2)

Děčín - velmi kvalitní soupeř, na úrovni ústeckých týmů byl o poznání lepší než první soupeř z Mostu. Hráli jsme stále stejnou hru, která byla založena na parádním výkonu Saši v obraně. Skvěle hráli všichni ale rozdílovým hráčem se ukázal právě Saša, který nejen že likvidoval naprostou většinu útoků soupeře, dal 4 branky z dálky, ale navazoval hráče soupeře a rozdával přihrávky volným spoluhráčům. Fakt klobouček. Jednu branku jsme obdrželi ze samostatného nájezdu.  Kluci se s nasazením vraceli (i když jsme je musel občas zpátky popohnat a tak jsme ubojovali výhru 4:2 v první půli, kterou si kluci už nenechali v druhé půli vzít a když se Děčín několikrát dotáhl na rozdíl jedné branky, tak kluci vždy zareagovali. Hráli 2 zápasy za sebou a po těch 36 minutách toho měli fakt dost, ale byli nadšení, že to dokázali.  Pochvalu zaslouží jednoznačně všichni. Ještě bych vypíchl výkon Danyho, který vychytal 3-4 tutovky v závěru utkání, kdy už všem docházeli síly a soupeř chodil do přečíslení. 2 na jednoho nebo 1 na nula.    

Herold 2, Týř 2, Wágner 4

Žatec – Most Blue 11:5 (6:3)

Silnější z mosteckých týmů, kluci však byli v laufu a nechtěli prohrát. A po moc pěkném výkonu vyhráli oba poločasy s velkým přehledem.

Herold 5, Wágner 4 , Hrnčiřík 1, Vojtěch 1

Byla to parádní podívaná a radost, že to, co děláme má správný směr. Díky kluci. Příště už se nesázím stálo mě to 6 párků v rohlíku

Sestava:

Herold (12), Týř (6), Hrnčiřík (3), Vojtěch(4), Wagner (10) brankař: Clic

Dušan Volráb – trenér

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode