Vítězství pro starší žáky

23.01.2016 20:33

V sobotu 22. ledna se odehrála další tři mistrovská utkání v kategorii starších žáků. V Žatci na domácí Jazzmany čekali soupeři z Podbořan, Litvínova a Mostu. Tentokrát se na lavičce FbC Jazzmani Žatec poprvé objevil staronový trenér Tomáš Votava, který vystřídal ze služebních důvodů Ivoše Dumišince.

FbC Jazzmani Žatec – TJ Mocní Tuleni Podbořany 4:4 (3:2)

V prvním utkání dne na sebe narazili věční rivalové Žatec-Podbořany. Tentokrát se vstup do utkání vydařil domácím hráčům, kteří již po dvou minutách utkání vedli 2:0. První gól padl po dorážce Matěje Hrádka a ten druhý po umístěné střele Tomáše Zelinky. Bohužel Žatec po rychlém vedení ztratil na tempu a toho využil soupeř. Snížení padlo po individuální chybě a srovnáno bylo 3 minuty před koncem prvního poločasu a začalo se od znova. Jazzmani si vytvořili ještě do konce prvního poločasu pár nadějných šancí a minutu před závěrem poločasu získali vedení opět na svou stranu. Ve druhém poločase domácí Žatec ještě navýšil skóre na 4:2 a už se pomalu přemýšlelo o třech bodech. Sice kuriózně, ale osudnou se Jazzmanům stala jejich přesilová hra. Ve své přesilové hře obdrželi dvě branky a tím se Tuleni zasloužili o konečnou dělbu bodů.

SK Bivoj Litvínov – FbC Jazzmani Žatec 2:3 (1:1)

Ve druhém zápase hráli Jazzmani stále o finále dne a také proto k tomuto utkání přistoupili zodpovědněji. Hra byla po celý první poločas vyrovnaná a také ukazatel skóre po ukončení prvního poločasu bylo stejné. Do druhého dějství vstoupili Litvínovští nervózněji a to se hodilo Jazzmanům. Tomáš Zelinka po pěkné přihrávce Jana Říhy dostal hostující tým do vedení. Jazzmani od této chvíle stále sílili svůj tlak, který kořenil ve vlastní gól litvínovského obránce, kterého nastřelil střelec druhého žateckého gólu. Do konce utkání došlo jen ke kosmetické úpravě v podobě výsledku a Jazzmani zaslouženě brali tři body za vítězství.

FbC Vipers Most – FbC Jazzmani Žatec 9:5 (6:2)

V pomyslném utkání o bronz již o nic jazzmanům nešlo a i proto byl jejich přístup k utkání podprůměrný. Jazzmanům uteklo finále o jediný gól, což bylo na utkání s Vipers hodně znát. Mostu se povedl vstup do utkání a brzo vedli již o tři branky. Demotivovaný Žatec jen těžko našel odpověď. Vcelku smolné utkání, ale určitě poučné. Ačkoliv Jazzmani v posledním utkání proti tomuto týmu zvítězili 6:2, tentokrát hráči odešli se sklopenou hlavou. Most byl v utkání lepší, a proto bral tři body.

Sestava: Kloboučník 15 – Duda, Milyan 1+1, Hotěk 0+1, Kolář 1+0 – Říha 1+2, Zelinka 4+1, Volráb 1+2 – Dvorský, Hrádek 3+0, Pšenička 1+2

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode