Vítězný turnaj žateckých přípravek

06.04.2016 21:29

Dne 3.4. se oba týmy Green a Yellow účastnily 9. kola ligy přípravek v Žatci v hale na „Zemědělce“.

Jelikož se jednalo o poslední turnaj v sezóně tak dostali možnost hrát i nováčkové v týmu, aby nasbírali aspoň trochu zápasových zkušeností pro další sezónu. Po dlouhé době se tedy oběma týmům podařilo poskládat tři kompletní formace.

Tým Green:

První utkání proti modrému podbořanskému týmu začalo v poklidném tempu, kdy hlavně zásluhou první formace tým vedl do první přestávky 3:0. Po přestávce se hráči více začali soustředit na útok a přidali dalších 6 branek. Díky odkryté obraně 3 góly obdrželi.

FbC Jazzmani Žatec 9 : 3 TJ Mocní Tuleni Podbořany Blue

Po předchozím úspěšném zápase čekal tým velice silný soupeř z Ústí nad Labem. První minuta začala úspěšně, kdy Saša Wágner vstřelil první gól utkání. Jenže nikdo nemohl tušit, že ten gól byl poslední. Poločas skončil s prohrou 1:4. O přestávku tým dostal radu více držet balónek a pálit na bránu jak jen to bude možné. To se opravdu dařilo. Střel na soupeřovu bránu šlo opravdu hodně, ale jejich skvělý brankář již žádnou nepustil za svá záda a Jazzmani pak dostávali branky z rychlých brejků.

FbC Jazzmani Žatec 1 : 10 Florbal Ústí

Velice sympatický výkon SK Dubí z minulého turnaje v Chomutově sliboval krásný zápas. Velice vyrovnaný výkon obou mužstev skončil v poločase 3:2. A po přestávce taktéž 3:2. V tomto duelu hráli rozhodující slovo gólmani, tedy Šimon Šťastný a v druhé půli Patrik Hradec, kteří chytali naprosto výborně.

FbC Jazzmani Žatec 6 : 4 SK Dubí

Poslední zápas proti chomutovskému týmu byl již od samého začátku vyrovnaný, kdy šel tým do přestávky s náskokem jedné branky. V druhém poločase chomutovskému týmu postupně docházeli síly a my si v klidu došli pro vítězství.

FbC Jazzmani Žatec 6 : 2 Florbal Chomutov White

Sestava: Štastný Š., Hradec P., Wágner A. (4+4), Herold Š. (4+2), Čučvara P. (3+0), Odenthal P. (2+1), Braun D. (3+1), Pernet R. (1+1), Mottl J., Fiedler M. (4+1), Týř Š. (1+0), Městecký M. (0+1), Rajtmajerová A.

Díky hráčům za předvedenou hru, kterou se opravdu můžeme pyšnit a samozřejmě gólmanům, kteří dokazují, že chytání je pro ně ta správná volba. Doufám, že nováčci nasbírali potřebné zkušenosti a nasály zápasovou atmosféru do další sezóny. Tento turnaj byl sice posledním soutěžním, ale již teď se rodí myšlenky na přátelská utkání, kde si hráči ještě dost zahrají.

Trenér

Jan Galló

Tým Yellow:

Žatecká přípravka na konci sezóny převálcovala všechny soupeře!!!!

I v poslední turnaji byli žatečtí jazzíci úspěšní na 100% a nenechali si vzít ani bod.

FBC Jazzmani Žatec - Florbal Chomutov red (7: 2)

V prvním utkání jsme nastoupili na tým z Chomutova a hned od začátku jsme měli jasný cíl a to vyhrát. Snažili jsme se kontrolovat hru měli přesné nahrávky a nekompromisní střeli! První poločas jsme si vytvořili náskok 4:1 a tudíž do druhého poločasu jsme nastupovali s klidnou a čistou hlavou.

Ve druhém poločase jsme přidali ještě 3 branky a stanovili skóre na 7:2.

FBC Jazzmani Žatec - Tj Mocní tuleni Podbořany Yellow (13:4)

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti týmu z Podbořan. Od první sekundy zápasu bylo jasné, kdo je na hřišti pánem! Tvořili jsme si nádherné šance a jasně zakončovali. První poločas skončil za stavu 7:1 pro Žatec. Do druhého poločasu jsme nastoupili stejně odhodlaní a klidní jako do prvního poločasu. Navýšili jsme skóre o dalších 6 gólů a soupeři jsme za celý zápas povolili vstřelit pouze 4. Zasloužené vítězství 13:4 v náš prospěch.

FBC Jazzmani Žatec - FBC DDM Děčín White (4:3)

Na závěr nás čekal nejtěžší soupeř dne a to Děčín. Od začátku bylo vidět, že ani jeden z týmů nechce prohrát, hráli jsme opatrně, snažili jsme si vytvářet šance, ale zbytečně jsme neriskovali. První poločas skončil za stavu 4:2 pro Žatec. O přestávce jsme si dali jasné instrukce, aby jsme udrželi výsledek a aby jsme se nepouštěli zbytečně do riskantních situací. Ve druhém poločase jsme nevstřelili ani jednu branku, pouze jsme obdrželi jednu jedinou! Zápas byl po celou dobu velice vyrovnaný, ale zaslouženě jsme získali cenné vítězství.

Sestava: Daniel Cilc - Nápravník Michal(7+4), Trachta Ondra(5+5), Hamalová Danča(4+2) Škvaro Toník(5+4), Ibl Ondra(3+2), Šupej Adam, Eliáš Kája(0+1), Vojtěch Ondra, Kája Gugala, Kimák Kuba.

Toto byl náš poslední turnaj v sezóně a byl velice úspěšný, asi jako celá sezóna. K týmu jsem se vrátil po roční pauze do odstartované sezóny a myslím, že to nebylo vůbec špatné. Pod mém vedením velice úspěšný tým ztratil pouze jediný zápas a to není vůbec špatné ba naopak!! Jsem velice spokojený s nasazením hráčů, i když je pořád hodně co zlepšovat. Tímto bych chtěl poděkovat všem hráčům i rodičům za podporu, protože bez nich by to nebylo ono a ani by to nešlo. Doufám, že příští sezóna bude stejně tak úspěšná jako tato a minulá, i když nadcházející sezóna nebude pro některé za přípravku, ale již už za elévy. Takže tímto hodnotím sezónu velice kladně, úspěšně a těším se na tu další.

Trenér

Aleš Linka

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode