Vánoční přestávka Nás nezastaví - přípravka

21.01.2017 19:34

Po vánoční pauze nastoupila přípravka Jazzmanů v Dubí proti třem soupeřům.

Do prvního utkání jsme nastoupili ve složení kapitán Šimon Týř, Vilém Kyloušek a obránce Lukáš Bečan. V druhé lajně se představil v útoku Štěpán Herold, Kryštof Mynařík a obránce Jakub Kimák střídající se s Petrem Karasem a samozřejmě nepostradatelný JINDŘICH BOTEK v brance.

Začátek zápasu proti SK Dubí byl opatrný a vyrovnaný, přesto jsme po poločase prohrávali 0:1, když Nás úžasnými zákroky podržel Jindra. Do druhého poločasu jsme na soupeře vlétli a po chvilce se trefil Lukáš z půlky hříště. Další dvě trefy přidal Štěpán a zápas jsme ovládli a otočili v Náš prospěch. Skóre 3:1 jsme udrželi a zaznamenali první výhru po vánoční pauze.

Druhý zápas proti Mostu jsme začali stejně skvěle, jako jsme zakončili první zápas. Všichni předvedli ohromné nasazení a po prvním poločase jsme vedli 9:0, díky skvěle chytajícímu Jindrovi. Dvakrát se trefil Šimon, tří góly dal Vilda, další góly přidal Štěpán a jednou se trefil Luky.

V druhém poločase dostala více času na hřišti Naše druhá řada, kde Štěpán vstřelil 3 góly a z dorážky se poprvé za tým prosadil Kryštof. Skvělou práci odvedli Jakub a Péťa v obraně a zápas jsme vyhráli 13:3.

Nálada po dvou utkáních byla skvělá a kluci se těšili na třetí zápas proti Lokomotivě z Loun. Začali jsme opět skvěle a brzy vedli 4:1, když dali 2 góly Šimon a Štěpán. Další 2 góly v prvním poločase přidal Vilda a Štěpán. Do druhého poločasu jsme šli za výsledku 8:2. Skvěle chytající Jindra Nás stále držel a podporoval útok bezchybnou rozehrou. Po slušně odehraném poločase jsme šli do druhé půle, kde opět dostala více času zase druhá lajna.

Soupeře jsme jasně přehrávali. Další 2 góly přidal Štěpán a po gólu Lukyho první trefu zaznamenal Petr Karas. Díky bezchybně chytajícímu Jindrovi a skvěle hrající obraně, jsme utkání ovládli a zvítězili 13:4.

Obrovské poděkování patří všem hráčům na turnaji, kteří sbírají zkušenosti. Další velké dík patří Jindrovi, který odchytal skvělý turnaj a podržel Náš tým.

Zároveň děkuji rodičům všech dětí, kteří jezdí po turnajích, podporují a umožňují Svým ratolestím vynikat a zdokonalovat se v tomto skvělém dynamicky se rozvíjejícím sportu.

Závěrem bych chtěl dodat, že tento tým složený převážně z nováčků se začíná stabilizovat.

Doufám, že budeme předvádět i na dále skvělé výkony. Děti jsou super a je radost s nimi pracovat.

Trenér David Šůs.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode